Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Οι Jeffster μένουν!

Κάποιο νέο σχετικά με τον ρόλο των Jeffster στην επόμενη σεζόν του Chuck; Αγαπώ αυτούς τους ηλίθιους ... - Mary

"Έχουν εξασφαλισμένη δουλειά" διαβεβαιώνει ο EP Chris Fedak. "Jeff και Lester είναι σίγουρα κομμάτι της σειράς. Ο Chuck αγόρασε το Buy More επειδή πιστεύει ότι ήταν η τέλεια κάλυψη. Σε περίπτωση που άρχισε την πρόσληψη επαγγελματιών, η κάλυψη θα καταστρεφόταν. Έτσι είναι ακόμα κομμάτι της σειράς. "

Οι καλύτερες στιγμές του Chuck και της Sarah!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές των δυο νεόνυμφων!!

Τα τελικά ποσοστά τηλεθέασης όλων των σειρών


Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ερωτήσεις για την 5η σεζόν

Fans του Chuck, είμαι περήφανος για μας (η Santa Gonzales για να μην παρεξηγούμαστε). Αν υπήρχε μια σεζόν που έπρεπε να πιέσουμε για νέα, ήταν η φετινή. Και ενώ εγώ κάλυψα σε μεγάλο μέρος τα νέα του φινάλε υπάρχουν ακόμα κάποιες ερωτήσεις, και φυσικά ο Chris Fedak απάντησε...


FAQ 1: Θα υπάρξει ένας κακός σαν τον Timothy Dalton  στην 5ν σεζόν, ακόμα και αν υπάρχουν μόνο 13 επεισόδια;

Μπορεί η τελευταία σεζόν να μοιάζει σύντομη, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι οι παραγωγοί είχα προγραμματιστεί τον Dalton για να εμφανιστεί μέχρι το επεισόδιο 13 και κατάφεραν να τον κρατήσου όταν η σειρά πήρε παραπάνω επεισόδια. Νομίζω πως 13 επεισόδια είναι αρκετός χρόνος για έναν κακοποιό. Το μόνο πρόβλημα; Ότι παγιδεύτηκαν μόνοι τους, λέει ο Fedak. "Θα ήθελα πολύ να έχουμε ένα "μεγάλο" κακό, αλλά θα δούμε πώς θα λειτουργήσει αυτό. Είναι δύσκολο να  ξεπεράσει κανείς τον κ. Dalton", λέει. 

FAQ 2: Αν τα νούμερα βελτιωθούν, υπάρχει μια πιθανότητα να υπάρξουν παραπάνω από 13 επεισόδια; 

Φαίνεται πιθανό. 

FAQ 3: Το ότι ο Chuck είναι ο ιδιοκτήτης του Buy More πρόκειται να επηρεάσει τα πράγματα; 

Λοιπόν, φανταστείτε να έχετε να διοικήσετε το Buy More. Ακούγετε υπέροχο; Δεν το νομίζω. "Πρόκειται να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα (εκτός από την εργασία του ως κατάσκοπος του)."

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Chuck + / - για 4 σαιζόν By pepe



Hello to my fans! Πολύ με επιθύμησαν και κάποιοι όχι… Δεν έχω ιδέα εάν το άρθρο αυτό θα
πάρει έγκριση από τους διαχειριστές του blog…. Εάν δεν το βάλουν θα αναγκαστώ να τους
βάλω βόμβα εάν και δεν ξέρω που μένουν… Λοιπόν το άρθρο αυτό όπως λέει και ο τίτλος
θα τονίζει τα θετικά και αρνητικά της 4 σαιζόν που μόλις τέλειωσε…Shall we begin?




Θετικά

Αρνητικά

Mamma Bartowski έδωσε ένα οικογενειακό στυλ στην σειρά που χρειαζόταν μετά τον θάνατο του Stephen


Timothy Dalton… ο καλύτερος και λατρεμένος κακός ever. Το σενάριο γύρω από όλη την ζωή του, καταπληκτικό και σε συνδυασμό με το άριστο υποκριτικό του ταλέντο έδωσαν άλλο αέρα στην σειρά.


Πρόσωπα από το παρελθόν του Casey Και της Sarah


The raise of the beard! Η εκπαίδευση του Morgan σε κατάσκοπο, η σχέση του με την Alex, η αντιμετώπιση του Casey, ψόφησε για λίγα λεπτά, μεγάλωσε… Πολλά για μια σαιζόν.


Επιτέλους γάμος Sarah Chuck με τον οποίο δέθηκε τελειωτικά η σεναριακή τους σχέση.

Βαρετές υποθέσεις σε μερικά επεισόδια



Προβλεπόμενο και επαναλαμβανόμενο σενάριο σε μερικά σημεία.




Περισσότερο κλαψ κλαψ από ότι αχαχαχαχαχαχα!!!



Κάποιες σκηνές ήταν για τα πανηγύρια




Λιγότερες σκηνές που να έχουν buy more crew members να εμπλέκονται








        
Όλα αυτά αποτελούν δική μου άποψη..μπορείτε να διαφωνήσετε ελευθέρα αλλά δεν θα με πάρετε με το μέρος  σας γιατί εάν θέλετε ….ελάτε να τα πάρετε….. ΕΛΑΑΑΑΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!




Υ.Γ. Μπορεί όποιος θέλει να στέλνει άρθρα και ιδέες στο radiqplus@gmail.com.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ο ανταγωνισμός τη νέα χρονιά



ABC - Extreme Makeover: Έχει προβληθεί στην Ελλάδα από τον Αντ1, σταμάτησε στην έβδομη χρονιά του το 2009 με μέσο όρο τηλεθέασης 9,1 εκατομμύρια και φέτος ξαναγυρνάει. Εμείς στηρίζουμε Σπύρο Σούλη.

CBS - A gifted man: O Dr. Michael Holt (Patrick Wilson) μπορεί να δει τους νεκρούς. Η συχωρεμένη γυναίκα του, Anna (Jennifer Ehle) τον ενθαρρύνει να βοηθήσει τους ανθρώπους στην κλινική που δούλευε, και αυτός ξεκινάει να βλέπει τα πράματα από άλλη οπτική γωνία. Η Julie Benz (Dexter, No Ordinary Family) θα παίξει την αδερφή του Μιχάλη. Μεταξύ μας τώρα ακούγεται μεγάλη πατάτα.

CW - Nikita: Η σειρά βασίζεται στην γαλλική σειρά "La Femme Nikita" της περιόδου 1997-2001, που βασίζεται στη αμερικανική ταινία Point of No Return (1993), η οποία είναι remale της γαλλικής Nikita (1990) του Luc Besson. Η σειρά είχε (ας πούμε) γύρω στα 2 εκατομμύρια τηλεθεατές και μέτριες κριτικές.

Fox - Kitchen nightmares: Ο Βρετανός μίμος του Έκτορα Μποτρίνι, Gordon Ramsey επανέρχεται για πέμπτη χρονιά στις κουζίνες εστιατορίων κυνηγώντας με κουζινομάχαιρα τους ιδιοκτήτες. Πέρσι είχε περίπου 4,5 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Nielsens ratings 4.24

Αύξηση τον τηλεθεατών  κατά 400 χιλιάδες είχε το προηγούμενο επεισόδιο, πράγμα λογικό αφού ήταν το φινάλε της σεζόν. Βέβαια τα ποσοστά πλέον δεν έχουν κάποια ουσιαστική σημασία, αλλά δεν μπορούνε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι παρόλο που υπήρξε αύξηση τα ποσοστά είναι πολύ μικρά


Υ.Γ. Οι σελίδες με τη μουσική και τις τηλεθεάσεις έχουν ανανεωθεί.

Latest from Ausiello

Emily: Υπάρχει πιθανότητα το NBC να δώσει oλόκληρη σεζόν στο Chuck ή θα υπάρξουν μόνο 13 επεισόδια?
Ausiello: Δεν θα αλλάξει ο αριθμός των επεισοδίων, εκτός ''αν τα ποσοστά τηλεθέασης του Chuck το βράδυ της Παρασκευής θα φτάσουν στους 10 εκατομ. θεατές'', μου είπε ο πρόεδρος του NBC, Bob Greenblatt. Γι'αυτό τον λόγο ο Chris Fedak σκέφτεται με την προυπόθεση ότι η σεζόν θα κλείσει με 13 επεισόδια, ''Φαίνεται ότι η σειρά θα κλείσει με 13 επεισόδια''. ''Και το καλό με αυτό είναι ότι μας αφήνει να σχεδιάσουμε την σεζόν γύρω από τα 13 επεισόδια. Και για να ξέρετε, ο χρόνος που έχουμε θα μας βοηθήσει στο να φτιάξουμε μια σεζόν που θα τα σπάσει!''.

Deb: Θα γυρίσουν η Linda Hamilton και ο Timothy Dalton για την τελευταία σεζόν?
Ausiello: ''Aν είμαι έξυπνος και μπορώ να καταλάβω(τον τρόπο να τους βάλω στα επεισόδια), θα μου άρεσε να τους ξαναβάλω στην σειρά,'' μας είπε ο Chris Fedak. ''O Timothy και η Linda είναι καταπληκτικοί.''

H Yvonne, ο Ζac και ο Joshua μιλάνε για τον Timothy Dalton!

4.24 'Chuck Vs The Cliffhanger'' - BTS Pics

Δείτε περισσότερες πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Η παρέα του Chuck για το Chuck!


Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο ανταγωνισμός τη νέα χρονιά

Αυτά είναι τα προγράμματα που θα προβάλλονται τη νέα χρονιά το βράδυ της Παρασκευής και θα ανταγωνιστεί το Chuck. Το CW δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το πρόγραμμα του. Πέρσι έπαιζε το Smallville που τελείωσε, και έχει ακουστεί πως ίσως να προβληθεί εκείνη την ώρα το Supernatural.

FRIDAY8:00pm8:30pm9:00pm9:30pm10:00pm10:30pm
ABCExtreme Makeover: Home EditionShark Tank20/20
CBS
Rules of Engagement
The CWTBD
FOXKitchen NightmaresFringeLocal
NBCChuckGrimm NewDateline NBC

Updated 18/05/2010

Το επεισόδιο online

Το επεισόδιο Online με ενσωματωμένους αγγλικούς υπότιτλους. Ευχαριστούμε των αναγνώστη Angelakos007 που το ανέβασε στο megavideo.

Download episode #24


Links:

Αγγλικοί υπότιτλοι εδώ, ελληνικοί εν καιρό.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Τεράστιο spoiler για το φινάλε


Οι τρεις τελευταίες σειρές ίσως είναι το μεγαλύτερο spoiler του blog από την μέρα λειτουργίας του πατήστε στον σύνδεσμο αφού το σκεφτήτε πολύ καλά:

Αντιμετωπίζουν απειλές από κάθε μέρος του πλανήτη, πολεμούν διεθνείς εχθρούς και στο τέλος αποφασίζουν ποιος θα πλύνει τα πιάτα. Ο Chuk και η Sarah είναι έτοιμοι για το καλύτερο και το χειρότερο, έχουν εκπαιδευτεί για να τα καταφέρουν ή να πεθάνουν προσπαθώντας και ο γάμος είμαι μια ακόμα επικίνδυνη αποστολή. Τώρα ο Chuck έχει την δύναμη, τα λεφτά, το μυαλό και το κορίτσι, θα μετατραπεί επιτέλους ο απλώς τεχνικός υπολογιστών σε James Bond; Όχι τόσο γρήγορα. Αυτή η σεζόν φέρνει πιο δύσκολες αποστολές και ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένου...

Η Μεγάλη Ημέρα έφτασε!!!

Η ημέρα που όλοι περιμέναμε έφτασε! Το τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν για το 2011 θα μεταδοθεί σήμερα! Πολλές εκπλήξεις μας περιμένουν και συναρπαστικά πράγματα θα συμβούν. Όλοι περιμένουμε τον γάμο του Chuck και της Sarah. Άραγε θα γίνει ο γάμος? Θα δούμε σήμερα! Το επεισόδιο όπως πάντα θα μεταδοθεί 7:00-8:00 ώρα Αμερικής και περίπου στις 2:00 με 2:50 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας! Ας ελπίσουμε να έχει happy end! Μετά τα λέμε τον Σεπτέμβριο για την μοναδική 5η σεζόν!!

Το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν!

Στην εικόνα βλέπουμε σημαντικές αλλαγές. Όπως έχουμε εξηγήσει σε προηγούμενες αναρτήσεις, το Chuck θα μετακινηθεί από Δευτέρα σε Παρασκευή. Το βλέπουμε ήδη!

Νέα μέρα προβολής για τον Chuck!



Το NBC ήταν το πρώτο κανάλι που ανακοίνωσε κιόλας το πρόγραμμά του για το Φθινόπωρο. Και συμπεριλαμβάνει μια έκπληξη για τους fans της σειράς. Ο Chuck μετακομίζει Παρασκευή!!! Και αν σκεφτούμε οτι τις Δευτέρες είχαμε απέναντι ισχυρούς αντιπάλους (όπως House και DWTS), είναι πολύ πιθανόν η σειρά να έχει μεγαλύτερη τηλεθέαση.
Αν ο Chuck καταφέρει και φτάσει στην καινούρια μέρα προβολής του τους 10 εκατομμύρια τηλεθεατές, τότε θα εξασφαλίσει άλλα 9 επεισόδια για την 5η και τελευταία του σαιζόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Ausiello.

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Πίνακας ακύρωσης των σειρών!

Είναι πίνακας ακύρωσης αλλά για εμάς είναι πίνακας ανανέωσης!! Αν και το ξέραμε, επιτέλους φύγαμε από το πορτοκαλί και μπήκαμε στο μπλε!! Τώρα δεν μας πιάνει κανέις!

4.24 ''Chuck Vs The Cliffhanger'' - Promotional Pics


Δείτε κάποιες εικόνες του τελευταίου επεισοδίου πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

4.24 ''Chuck Vs The Cliffhanger'' - Promo #2

Latest From TVLine


O Chuck Bartowski μπορεί να γίνει ο πιο τυχερός κατάσκοπος στην ιστορία της τηλεόρασης.

Kάποιες πηγές επιβεβαιώνουν το TVLine ότι το Chuck απέφυγε το κόψιμο και θα επιστρέψει για την 5η και τελευταία σεζόν το φθινόπωρο.

Το NBC αρνήθηκε να σχολιάσει αλλά άκουσα ένα πουλάκι και είπε ότι θα γίνει συμφωνία με τον παραγωγό της Warner Bros. για να φέρει την σειρά πίσω με 13 επεισόδια!

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Αγωνία τέλος, η πέμπτη σεζόν έρχεται!!!


Η σειρά ανανεώθηκε για πέμπτη σεζόν με 13 επεισόδια. Το NBC επίσης ανακοίνωσε πως η πέμπτη θα είναι και η τελευταία σεζόν της σειράς.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Season Finale - BTS video & Interview


Y.Γ. Το status της σειράς στο tvline του άρχοντα Ausiello από "could go either way" έχει αλλάξει σε "Unofficially Renewed".

4.24 "Chuck vs The Cliffhanger" - Sneak Peeks




4.24 ''Chuck Vs The Cliffhanger'' - BTS Video

4.24 ''Chuck Vs The Cliffhanger'' - Συνεντεύξεις

Δείτε 2 συνεντεύξεις από το τελευταίο επεισόδιο: μια με τον Ζac και την Yvonne και μια με τον Joshua! Aπλά πατήστε τον σύνδεσμο: 

4.24 ''Chuck Vs The Cliffhanger'' - Επιτέλους Sneak Peeks

Δείτε 3 απολαυστικά sneak peeks πατώντας στον σύνδεσμο:

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Latest from Ausiello

Δείτε τα νέα του Ausiello για το Chuck πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

4.24 ''Chuck Vs The Cliffhanger'' - Pic


H Yvonne Strahovski στη λίστα του FHM!

Η Yvonne Strahovski είναι η πεντηκοστή πιο sexy γυναίκα στον κόσμο για το 2011 σύμφωνα με τη λίστα που βγάζει κάθε χρόνο το περιοδικό FHM. Μια θέση πιο κοντά στην κορυφή είναι η Rachel Bilson που είχε εμφανιστεί στην πρώτη σεζόν στο ρόλο της Lou. Πρώτη βγήκε η Katy Perry.

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Θα ανανεωθεί ή όχι το Chuck?

Εδώ και καιρό αναρωτιόμαστε αν θα ανανεωθεί. Όλο βλέπουμε το ποσοστο να ανεβαίνει και να φοβόμαστε αν θα σταματήσει το Chuck. Δυστυχώς για ακόμα μια φορά βλέπουμε η σειρά μας όλο να ανεβαίνει και άλλο στο πίνακα ακύρωσης. Δείτε το.

Nielsens ratings 4.23

Στα 4.1 εκατομμύρια έφτασε η τηλεθέαση της σειράς, δηλαδή το ίδιο νούμερο με την προηγούμενη βδομάδα. Η σειρά ήρθε τέταρτη στη ζώνη προβολής της και ενδέκατη στη γενική κατάταξη και στο κοινό 18-49.


Υ.Γ. Οι σελίδες με τη μουσική και τις τηλεθεάσεις έχουν ανανεωθεί.

Download episode #23

Δείτε το επεισόδιο ''Chuck Vs The Last Details''

4.24 ''Chuck Vs The Cliffhanger'' - Promo

Δείτε το πρόμο του συναρπαστικού τελευταίου επεισοδίου της 4ης σεζόν!!

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Δύο spoiler για το φινάλε από τον Ausiello

Ερώτηση: Επειδή είστε σχεδόν τόσο μεγάλος οπαδός του Chuck, όσο εγώ, πρέπει να ξέρετε: Το φινάλε της σεζόν μπορεί να θεωρηθεί και ως ένα ικανοποιητικό φινάλε της σειράς, αν το NBC κάνει το αδιανόητο και ασυγχώρητο; - Jeff

Ausiello: Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Στη συνέχεια, όμως μίλησα με τον παραγωγό Chris Fedak. Παρότι το φινάλε έχει τίτλο "Chuck vs. the Cliffhanger", ο Fedak με διαβεβαίωσε ότι το επεισόδιο περιλαμβάνει "μερικά φανταστικά τέλη σε ορισμένες από τις ιστορίες που έχουμε δημιουργήσει αυτή τη σεζόν." Αλλά, όπως γίνεται κάθε κύκλο στο Chuck, η τελική σκηνή είναι "μια στιγμή που μπορεί να αποτελέσει συστατικό για την (πιθανή) 5η σεζόν." προσθέτει ο Fedak. Πως θα έμοιαζε η πιθανή 5η σεζόν; "Υπάρχουν πολλές ιστορίες που θέλαμε να κάνουμε, ακόμα και από 1η σεζόν, με τον Chuck ως άτομο αλλά και ως ήρωα."


Ερώτηση: Στο AA της περασμένης εβδομάδας αναφέρατε ότι το φινάλε της σεζόν Chuck τίναξε τον προϋπολογισμό  Ξέρετε τι ήταν τόσο ακριβό; - Jeremy

Ausiello: ΤΟ βασικό στοιχείο όλων των σειρών/ταινιών δράσης, σύμφωνα με τον Fedak. "Γυρίστηκε στην έρημο και περιλαμβάνει μοτοσικλέτες, πολλά ειδικά εφέ και ένα φορτηγό που βγαίνει από τον δρόμο", λέει. "Έχει στοιχεία του Duel, η οποία είναι η πρώτη ταινία του Steven Spielberg. Υπάρχουν επίσης στοιχεία από το Road Warrior... και μια ωδή στην τηλεοπτική εκπομπή Street Hawk, το οποίο έβλεπα ως παιδί."

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Nielsens ratings 4.22

Δύσκολα φαίνονται τα πράματα για την σειρά, αφού η πτώση, μικρή μεν, συνεχίζεται. Η διαφορά με το προηγούμενο επεισόδιο ήταν 100 χιλιάδες, γεγονός που φέρνει την σειρά τέταρτη στη ζώνη προβολής της και ενδέκατη στη γενική κατάταξη και στο κοινό 18-49.


Υ.Γ. Οι σελίδες με τη μουσική και τις τηλεθεάσεις έχουν ανανεωθεί.

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Latest from Kristin

Jemjoven: Τι μπορείτε να μας πείτε για το υπέροχο νυφικό της Sarah?
Όπως είπαμε και πριν, η Yvonne Strahovski έχει κάτι να πει για το νυφικό ''της''και ελπίζουν οι fans να την δουν να περπατάει ντυμένη νυφούλα! Eπίσης, η Yvonne μας είπε ότι δεν είναι πρόθυμη στο να βάζει πάντα εφαρμοστά φορέματα, έτσι στοιχηματίζουμε ότι το φόρεμα θα είναι πιο κοριτσίστικο-παραδοσιακό και ελάχιστα κατασκοπικό. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως η Sarah θα είναι πανέμορφη!!

Download episode #22


Λόγο βιασύνης, μπερδέματος και βλακείας (κυρίως) η ανάρτηση με τα link άργησε σήμερα.

Links:
Αγγλικοί εδώ, ελληνικοί:

4.23 ''Chuck Vs The Last Details'' - Promo

Δείτε το επεισόδιο ''Chuck Vs The Agent-X''

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Φωτογραφία από το τελευταίο επεισόδιο


H φωτογραφία της Yvonne (ή της Sarah, όπως προτιμάτε) είναι από το τελευταίο επεισόδιο του κύκλου.

Ο Fedak δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμα αν η σειρά θα ανανεωθεί ή όχι αλλά είπε πως θα του άρεσε πολύ να μπορέσει να βάλει στην σειρά και ένα μωρό του Chuck και της Sarah.

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Poll: Ποιος θα πάθει κακό?

Από ότι έχουμε μάθει, κάτι θα συμβεί σε κάποιο μέλος της ομάδας Bartowski και θα μας στεναχωρήσει πολύ. Βέβαια μια εικόνα μας έδωσε κάποιες λεπτομέρειες αλλά μια εικόνα δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται. Ποιος λέτε να είναι? Να δούμε θα το πετύχετε?