Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Συνέντευξη του Ryan McPartlin στο Zap2it

Το Chuck γυρνάει το νέο χρόνο με μία γέννηση. Ο Ryan McPartlin αποκαλύπτει επίσημα στο Zap2it πως αυτό και η Sarah Lancaster θα γίνουν τηλεοπτικοί γονείς στο τέλος Ιανουαρίου.

"Τελειώσαμε τα γυρίσματα περίπου στη γέννηση του παιδιού". Και συνεχίζει "Νομίζω ότι αρχικά το επεισόδιο εκείνο επρόκειτο να ήταν και το τελευταίο (4.13), αλλά δόξα τω Θεώ θα επιστρέψουμε. Νομίζω ότι αρχικά η γέννηση ήταν έξω από τη σειρά, αν είχαν πει ότι θα γίνει κοντά στη νέα χρονιά."

"Οι fans αλλάζουν τα ονόματα τους με ονόματα από την σειρά, αυτό μας δίνει δημοσιότητα", λέει ο ηθοποιός, αναφερόμενος στον άνθρωπο που άλλαξε το όνομά του σε Captain Awesome. "Υπάρχει καλύτερος τρόπος να κερδίσεις δημοσιότητα; Ποιος ξέρει; Ίσως σε λίγο οι Jeffster να γίνουν δημοφιλής συγκρότημα στη πραγματικότητα. Έτσι, εδώ είμαστε και πάλι, με πολύ περισσότερα επεισόδια, μεγαλύτερη ιστορία."


Ο McPartlin μιλάει και για την προειδοποίηση του Devon προς τον Chuck: "Σε εκείνο το σημείο, ο Devon αντιδρά με έναν ενδιαφέροντα τρόπο", λέει ο McPartlin. "Νομίζω ότι αρχίζει να αποδέχεται το γεγονός ότι ο Chuck είναι ένας κατάσκοπος, αλλά την ίδια στιγμή του θέτει τα όριά του."

Μπορείτε να βρείτε όλη την συνέντευξη εδώ.

3 σχόλια:

Ele@n@95 είπε...

vasika pos einai dinaton na gennietai to paidi tis ellie afou einai molis 3 minon eguos??

Dr. Strangelove είπε...

Σε μια σειρα που ενας απλως ανθρωπος εχει κατεβασει εναν υπερυπολογιστη στο κεφαλι του, αυτο σου φανηκε παραξενο;

Ele@n@95 είπε...

nai, peirazei??ma dn einai logiko