Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Chuck vs the Leftovers - Review


Review με όχι ένα αλλά δύο μπόνους, γιατί είμαστε και γαλαντόμοι. Αλλά ας αρχίσουμε...

Review: Υπερτεράστιος Timothy Dalton, που έδειξε για ακόμη μία φορά πόσο μεγάλος ηθοποιός είναι και προσέδωσε κύρος στη σειρά μόνο και μόνο με την παρουσία του. Επίσης πολύ καλή η σκηνοθεσία του Zac Levi. Στα highlights της σειράς ο Morgan στο ρόλο του John McClane, απλά άπαικτος. Τέλος, μπορεί ο Devon να είναι κάπως αγαθός πολλές φορές, έδειξε πως για την γυναίκα που αγαπά γίνεται πολύ σκληρός. Δυστυχώς, για μας τους αρσενικούς της παρέας, φρούδες αποδείχτηκαν οι ελπίδες να δούμε την Yvonne Strahovski να δοκιμάζει τις ικανότητες της στο pool dancing, τελικά ο Morgan πάλι έκανε το θαύμα του.
Ατάκα: Θα τη δείτε μετά.
Βαθμός: 9,2/10

Πριν αρχίσουμε με τα bonus να κάνω ένα κοινωνικό σχόλιο. Μια γυναίκα μπορεί να κοροϊδέψει ακόμα  και τον μεγαλύτερο έμπορο όπλων του κόσμου, για αυτό αδέρφια μην έχετε ψευδαισθήσεις οι γυναίκες κυβερνούν τον κόσμο.

Πρώτο bonus το review του αναγνώστη μας pepe4ever (όποιος θέλει μπορεί να στείλει το δικό του review για κάποιο από τα επόμενα επεισόδια στο radiqplus@gmail.com). 

Ένα υπέροχο semi-season finale. Λύθηκαν αρκετά ερωτήματα και απολάμβανες να το βλέπεις. Για άλλη μια φορά εξαιρετική η εμφάνιση του Alexai Volkorf που δείχνει και τις δυο του όψεις. Jeff και Lester ξανά στις παλιές καλές αταξίες  και Morgan "tried to save the world". Ένα επεισόδιο που δεν έχει πολύ δράση αλλά μένεις ευχαριστημένος με αυτά που λέγονται. Και επιτέλους ο Chuck ξανά προς την μάχη τραβά με ίσως, κατά την γνώμη μου, έναν ανανεωμένο intersect .
Ατακα: Chuck: Guys... Ι know Kung fu... Again (και γω αυτό θα έβαζα)
Βαθμός: 9/10

Δεύτερο bonus για αυτούς που δεν ξέρουν ποιος είναι ο John McClane (ντροπή και αίσχος, φτου σας) και νομίζουν πως οι σεναριογράφοι του Chuck έκαναν σεναριακή υπέρβαση με το να σκεφτούν να κολλήσουν το όπλο στη πλάτη του Μorgan.


Y.Γ. Συγνώμη για την κακή εικόνα αλλά το youtube είχε μόνο αυτό αυτό το βίντεο από την συγκεκριμένη σκηνή, που για όσους δεν ξέρουν είναι από το τέλος του Die Hard (ταινιάρα).

1 σχόλιο:

Ele@n@95 είπε...

μπραβο pepe4ever!πολυ καλο τ review σου