Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Chuck vs the Aisle of Terror - Review


To έκτο επεισόδιο της σειράς κατά την γνώμη μου ήταν το δεύτερο καλύτερο επεισόδιο μετά από την πρεμιέρα. Καταρχήν έκανε την εμφάνισή του ένας σπουδαίος ηθοποιός ο Robert Englund ο οποίος έπαιξε αρκετά πειστικά τον ρόλο του. Είδαμε την μαμά του Chuck να κάνει επιτέλους την εμφάνισή της στον γιο της και την καταπληκτική σκηνή στην οποία η Sarah έρχεται αντιμέτωπη πρόσωπο με πρόσωπο με την μαμά Bartowski. Παρόλα αυτά δεν με άρεσε το γεγονός ότι ούτε ο Chuck άλλα ούτε και η μητέρα του δεν αναφέρθηκαν καθόλου για τον Orion που θυσίασε τα πάντα για την οικογένεια του τόσο για τον Chuck και την Εllie όσο και για την γυναίκα του που την έψαχνε να την βρει μέχρι τον θάνατό του. Και ακόμη δεν μου έχει λυθεί η απορία άμα η Frost γνωρίζει ότι ο άντρα της έχει πεθάνει.

Υ. Γ Να ευχαριστήσω τον Ιωάννα και τον Αλέξανδρο που επωμίστηκαν τον φόρτο εργασίας του blog λόγω της απουσίας μου. Γιατρέ σταμάτα να γκρινιάζεις!

3 σχόλια:

Τσακ είπε...

Welcome back Ira!!!

Ανώνυμος είπε...

καλώς μας ήρθες! Οι ευχαριστίες είναι πρέπει να πάνε κυρίως στον Αλέξανδρο μιας και αυτός έκανε την πιο πολύ δουλειά. Και εγώ τώρα τελευταία τρέχω και δε φτάνω...

iRaS/rAdIq+ είπε...

Καλως σας βρηκα