Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Chuck vs the Coup D'etat - Review


Review: Ένα ακόμα πολύ καλό επεισόδιο, σίγουρα όχι σαν τα προηγούμενα αλλά είχε και αυτό τις δικές του στιγμές. Ο Armand Assante είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουν περάσει σαν guest από την σειρά, έπαιξε άψογα το generalisimo και το κάλεσμα-διαφημιστικό ήταν ένα από τα highlights του όχι μόνο του επεισοδίου, αλλά και του κύκλου. Και πάλι John Casey και Morgan έκλεψαν την παράσταση. Τέλος το ηθικό δίδαγμα του επεισοδίου ήταν πως άμα ο Hitler είχε μιλήσει με τον Θάνο Ασκητή για την σεξουαλική του ζωή ίσων να είχε αποφευχθεί ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος.
Ατάκα: Dude... they blow my head off
Βαθμός: 7.8/10

Υ.Γ. Η τελευταία σκηνή είναι ο ορισμός του "Εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει". Chuck ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φιλε θα διαφωνησω εν μερει με την κριτικη σου.θεωρω οτι αυτο το επεισοδιο ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο του προηγουμενου και του αξιζει μεγαλυτερη βαθμολογια.Οπως πολυ σωστα γραφεις και μονο η παρουσια του Armand Assante ανεβαζει ενα επιπεδο το ολο πραγμα.Πραγματι ειναι απο τους καλυτερους γκεστς της σειρας και εχ8ες φανηκε οτι δεν εκανε αγγαρεια αλλα επαιξε πολυ καλα τον ρολο του.Στα θετικα οτι τα vibes μεταξυ σαρας και τσακ επανηλθαν σε φυσιολογικα πλαισια και δεν ειχαμε τους υστερισμους που ειδαμε στο προηγουμενο που ηταν εντελως ανουσιοι και εκνευριστικοι..Νομιζω οτι αυτος πρεπει να ειναι ο δρομος που θα πρεπει να ακολουθησουν απο εδω και περα οσον αφορα αυτους τους δυο.
Χαιρετω.

Dr. Strangelove είπε...

Εχεις δικιο για τον Αssante αλλα ειμαι της αποψης πως ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη, αλλα φυσικα η κριτικη ειναι καθαρα υποκειμενικη, δεν υπαρχει σωστο λαθος. Για αυτο υπαρχει το μπλογκ για να ανταλασουμε αποψεις.