Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Spoilers από την Kristin

Η Kristin αποκάλυψε πως μαζί με τον Armand Assante, στον ρόλο του Alejandro Goya, θα δούμε και την κυρία Goya, γυναίκα του Βασιλιά της Costa-Gravas. Οι παραγωγοί του Chuck ψάχνουν ένα "μεγάλο" όνομα για αυτόν το ρόλο.

Επίσης η Kristin ως γνωστών ήταν στο πλατό του Chuck. Εκεί βρήκε την  Yvonne Strahovski στο γύρισμα μιας σκηνή μάχης με το supermodel Karolina Kurkova, που όπως λέει θα είναι από τις καλύτερες σκηνές μάχης μεταξύ γυναικών στη σειρά. Ρώτησε λοιπόν την Yvonne κάποιες από τις ερωτήσεις που τις έστειλαν οι τηλεθεατές. Στην ερώτηση αν ο Brandon Routh (Daniel Shaw) θα γυρίσει στην σειρά η Yvonne απάντησε γελώντας: "Ωχ, και άλλη ανάσταση από τους νεκρούς" και συμπλήρωσε "δε νομίζω πως κάτι τέτοιο θα άρεσε στους fans της σειράς. Νομίζω πως πρέπει να αφήσουμε τα ερωτικά τρίγωνα, αυτή την στιγμή οι fans θέλουν να δουν την Sarah και τον Chuck μαζί για λίγο καιρό μέχρι να φέρουμε έναν κακό love interest." Η Yvonne είπε για τον Chuck και την Sarah: "Είναι μαζί τώρα. Είναι αγαπημένοι. Θα προσπαθήσουμε μαζί να βρούμε την μαμά του Chuck."

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτως με την υβον.ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ!!!φτανει πια!!θελω να τους δω μαζι οπως στα τελευταια επεισοδια του τριτου κυκλου.θελω να δω τη σχεση τους να εξελισσεται(γιατι οχι και γαμο).
ελπιζω οι παραγωγοι να μην κανουν βλακειες.πιστευω οτι πρεπει να ειναι η τελευταια σαιζον για αυτη τη σειρα γιατι αλλιως κινδινευει να πλατιασει πολυ.
ειδα και το προμο.δε μ'αρεσε που ειδα παλι τον τσακ να τσιριζει σαν 'αδελφουλα'.υποτιθεται οτι πλεον εχει εκπαιδευθει απο τους καλυτερους και εχει μεσα τον διακομιστη 2.0.ελεος πλεον με το σπασικλακι τσακ!!ειμαστε στη 4η σαιζον!!
υ.γ:η χημεια μεταξυ ζακ λεβι και υβον ειναι φοβερη.τελειο ζευγαρι!!

Ανώνυμος είπε...

XA XA XA. Αυτό θα πει φανατικος θαυμαστης!!!. Απίστευτο