Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

4.15 "Chuck vs the Cat Squad" - Review by Pepe



Review: Εάν έβαλαν τα κορίτσια για να ανεβάσουν τα νούμερα.. well it worked for me!!!! Καλό επεισόδιο, από το προηγούμενο καλύτερο . Η υπόθεση ήταν αρκετά καλή αλλά καθόλου ευφάνταστη . Δηλαδή εγώ εξ αρχής κατάλαβα ποια ήταν η άτιμη προδότρα (προδοτρα αχαχαχαχα). Επιτέλους το αγοράκι μας είπε τις τρεις λέξεις που έκαναν την κοπέλα του ευτυχισμένη. Αναφέρομαι στον Morgan που μεγάλωσε παρά πολύ και έκανε το μεγάλο για εκείνον βήμα .
Ατάκα: Εδώ είχα ένα πρόβλημα . τέλειωνε το επεισόδιο και δεν μ είχε μείνει καμιά μέχρι που
Alex : It's ok . He loves me (πάρ' τα Carina ) Δεν είναι τόσο τα λόγια αλλά ο τρόπος που το είπε.
Βαθμός : 7,999999999 (χιχιχι)

Υπογραφή
Pepe

Τα δικαιώματα του review ανήκουν στο Pepe και όποιος το αναπαράγει σε άλλα blogs θα έχει να κάνει με τον Casey.

Δύο σχόλια. Πρώτον ο Pepe έχει ευαίσθητη πλευρά και δεύτερον ποιος ηλίθιος ρυθμίζει την βόμβα να εκρίγνειται με το ξεκλείδωμα; Ρε μπούφο όταν ανάβει το αμάξι το μπαμ!!! Κατάσκοποι και τρομοκράτες σου λέει μετά, ό,τι να 'ναι. Και να ανακοινώσω με περιφάνια πως ο Pepe έγινε και επισήμως ετικέτα στο μπολγκ, μεγάλες στιγμές!!!

Υ.Γ. Όποιος θέλει να ζήσει και αυτός μεγάλες στιγμές μπορεί να στείλει το δικό του review στο radiqplus@gmail.com. Όχι τίποτα 'λλο, αλλά pepe, pepe συνέχεια βαρέθηκα, ας στείλει και κανένας άλλος.

12 σχόλια:

Τσακ είπε...

1.To επεισοδιο ηταν ισως οτι χειροτερο εχω δει απο επεισοδιο αυτο το μηνα σε οποιαδηποτε σειρα.

2.Ο βαθμος πεπε καλυτερα να εχει 2 σημαντικα ψηφια...(αν με πιανεις)

3.Η ολη φαση που δερνει την 4η σαιζον: κατασταση ουαου, πρακτορες σπαστικα προβαλλομενοι ως υπερηρωες ΣΥΝΕΧΕΙΑ, εφε, μουσικες και αλλες λοιπες μαλακιες εχουν καταντησει απλα αηδια...Νταξει.Και οι Τζεφστερ στον παγκο...

Dr Pepe MD είπε...

Η βομβα ηταν παγιδα για να τις σκοτωσει ολες απο κοντα ο κακος ... γι αυτο εκρηξη με το ξεκλειδωμα. Και αφου βαρεθηκατε τα review μου κυριε γιατρε...δεν θα ξανακανω.....εκτος και εαν μ το ζητησει το κοινο...και το βαζετε και σε καθε tweet σας..

Dr. Strangelove είπε...

ολοι κοντα ηταν εκτος απο το οτι κουτσαθηκε η Carina τπτ δν εγινε. Ελα που θυμωσες, δεν εχω και twitter

Dr Pepe MD είπε...

α ρε γατακια εαν δεν ημουν και εγω τι θα κανατε....βαλτε με moderator να δειτε ασπρη μερα !!!!!! αχαχαχαχαχα

Orion93 είπε...

Pepe wraio t review...
alla h xeirotero epeisodio pou exei paixtei st Chuck...
dn paei allo..prepei n tn stamathosun tn seira eleos..
ftasame st shmeio -kai omws bai ftasame st shmeio- n leme FTAAAANEI...
oso pane kai xeirotera..
1on exoun meiwsh shmantika ts emfaniseis arketwn xarakthrwn s sugkrish m ts alles season...
Captain Awesome Jefster...
les kai kanane perikopws kai pmeiwseis mis8ou re paidia...

sjulia είπε...

Orion93 συμφωνώ μαζί σου και το λέω σχεδόν από την αρχή της σεζόν. Δεν είναι μόνο ότι έχουν κάνει περικοπές μισθών, έχουν κάνει και περικοπές φαντασίας.
Βλέπει κανείς τις προηγούμενες 3 σεζόν και μετά πέφτει στην 4η και νομίζει ότι βλέπει την παρωδία των προηγούμενων σεζόν. Απαράδεκτη από κάθε άποψη!!!!! Ο intersect σε μόνιμη αργία, η πλοκή παιδαριώδης, η κωμική πλευρά της σειράς ανύπαρκτη... Σκέτη απογοήτευση.
Να δεις που σε λίγο θα νοσταλγούμε τα επεισόδια με τον Σω. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Dr Pepe MD είπε...

Μα δεν βλεπετε καλα το review μου ρε παιδια ..... Εάν έβαλαν τα κορίτσια για να ανεβάσουν τα νούμερα.. well it worked for me γι αυτο καιη αντιστοιχη βαθμολογια....οχοχοχοχοχοχο.... η σειρα παει απο το κακο στο χειροτεροτερο (χειροτεροτερο αχαχαχαχαχαχα) και του χρονου θα ειμαστε εδω και ειτε θα θυμομαστε τα παλια..... ειτε θα βλεπουμε την 5 σαιζον να φτανει το 1,3 στο Nielsen rating και παρολαυτα καποιοι να θελουν και 6 μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Dr. Strangelove είπε...

Τζουλια μη λες Σω, καλα τομ ειχα ξεχασει παναθεμα τον, να χαθει να χανεται που λεει και η γιαγια μου. Πεπε στην 5η σεζον 6η θα θελουν μονο Οι παραγωγοι, οι ηθοποιποι και η Ελεανα.

Dr Pepe MD είπε...

Μη σ πω πως παραγωγος θα γινει η ελεανα και θα δειχνει τι ωραια που περναει ο τσακ με την σαρα που ζουν τον ερωτα τους με δυο παιδια μακρια απο την πολη και το προβλημα τους θα ειναι πως τελειωσε το γαλα.... και θα βαζει και συνεχεια χαζομαρες τραγουδια....και μετα η ελεανα θα κυριεψει το κοσμο και θα μας υποχρεωνει να το βλεπουμε αλλιως θα μας στελνει φυλακη.....πω πω κοιτα να δεις...και ολα αυτα απο μια σειρα ..τστστστσ

Dr. Strangelove είπε...

Κοιτα τι παθαμε στα καλα καθουμενα. Δεν εβλεπα καλυτερα Big Brother

Dr Pepe MD είπε...

Χμ.....Big brother με Chuck.....Chuck Brother....Θα εχει αδελφο ο τσακ και θα τον εχουν αφησει στην Cia Γιατι ειναι πολυ γαματος απο την στιγμη που γεννηθηκε σκοτωσε δυο πρακτορες του Volkorf.να πως βγαινουν τα σεναρια...γιατρε γιατι δεν σε πετυχαινω ποτε μεσα? μα ποτε ομως

Unknown είπε...

mporei na min itan apo ta kalutera epeisodia alla itan ena eisagwgiko epeisodio...gia kainourgia pragmata. i seira prepei na parei 5i season estw me 13 epeisodia gia na teleiwsei omala.