Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Super Spoilers!


Κανένα ποσό των 5 δολαρίων δεν θα επεκταθεί πέρα από το φινάλε του Chuck, στο 13ο επεισόδιο αυτής της σεζόν. Αλλά ο συν-δημιουργός Chris Fedak είπε στο TVGuide πως ξέροντας ότι θα είναι το τέλος της σειράς, τους δίνει της ευκαιρία να ολοκληρώσει τις ιστορίες του με έναν ικανοποιητικό τρόπο για τους πιστούς οπαδούς του Chuck!
Στο τέλος της 4ης σεζόν είδαμε τον Chuck και της Sarah να παντρεύονται, να αγοράζουν το Buy More και να δημιουργούν το δικό τους πρακτορείο κατασκόπων. Εντωμεταξύ, ο φίλος μας ο Morgan πήρε μια έκπληξη όταν ξαφνικά έβαλε κάτι γυαλιά τα οποία προοριζόντουσαν για τον Chuck και κατά λάθος του φορτώθηκε το Intersect στο κεφάλι του.''Έχετε τον σκελετό μιας νέας παράστασης!'', μας λέει ο Fedak. Οπότε, τι θα γίνει στην συνέχεια? Θα έχει το Chuck χαρούμενο τέλος?

Για περισσότερα σπόιλερ πατήστε στον σύνδεσμο:

Πως ο Μorgan θα αντιμετωπίσει το Intersect? Θα το αντιμετωπίσει διαφορετικά από ότι ο Chuck στην 1η σεζόν?
Fedak-Έχοντας το Intersect ο Chuck ήταν σαν ''Σας παρακαλώ βγάλτε το από το κεφάλι μου. Θέλω την ζωή μου πίσω.'' Ο Morgan πιστεύει πως είναι μόνο η αρχή τρομερών πραγμάτων. Ο Μorgan είναι απίστευτα κολλημένος στο να έχει το Intersect μέσα του. Αυτός είναι ο καλύτερος φίλος του Chuck εδώ και χρόνια! Ο Chuck τον έχει βοηθήσει πολλές φορές και του σώζει το τομάρι του από την 5η δημοτικού! Αυτή είναι η σχέση τους! Και τώρα ο Morgan είναι εκείνος που έχει τον σούπερ υπολογιστή στο κεφάλι του και έχει όλες τις ικανότητες. Έτσι, είναι τόσο ενθουσιασμένος που είναι μέλος της ομάδας!

Τι είδους ανησυχίες υπήρχαν για να πάρει ο Morgan το Intersect? Κάποιοι fan δεν ήταν ικανοποιημένοι με αυτή την απόφαση.
Fedak-Νομίζω ότι πάντα υπάρχει ένας βαθμός ανησυχίας όταν υπάρχει ένα χάος γύρω σου. Πηγαίνοντας στην 5η σεζόν νομίζουμε πως είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν τα πράγματα ώστε ο Chuck να μην έχει το Intersect. O Chuck πρέπει να είναι κατάσκοπος χωρίς το Intersect. Πρέπει να γυρίσει πίσω και να γίνει εξυπνότερος, έχοντας την Chuck-λύση. Και τώρα έχει έναν φίλο που έχει το Intersect στο κεφάλι του και ο Chuck πρέπει να γίνει χειριστής του(όπως ήταν κάποτε η Sarah στον Chuck):Πρέπει να γίνει ο χειριστής του Morgan. Eίναι ο ένας που έχει βγει στον έξω κόσμο και τώρα πρέπει να προσέχει τον Morgan. Και ακόμα χρειάζονται το Intersect για να ξεφύγουν από τους μπελάδες και να γίνουν μια επιτυχημένη ομάδα.

Θα βρει o Chuck κάποιο τρόπο ώστε να πάρει πίσω το Intersect?
Fedak-Mμμ, εγώ μπορεί να μην είμαι σε θέση να απαντήσω, αλλά θα ήθελα να πιστεύω ότι το σκέφτεται σίγουρα αυτό. Απολύτως.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από την οικογένεια Bartowski?
Fedak-H σειρά επίσης αναφέρεται για την οικογένεια έτσι ώστε η Ellie και ο Devon να συμμετέχουν στην σειρά. Ο Chuck είναι ο κατάσκοπος που ποτέ δεν ήθελε να φύγει. Ήταν σαν τον James Bond. Οι περισσότεροι ήρωες δεν έχουν οικογένεια, ενώ ο Chuck είναι ένας άνθρωπος που δεν ήθελε να φύγει από της αδερφή του και τον αδερφό του(τον γαμπρό του) και τώρα την ανιψιά του. Έτσι η οικογένεια Bartowski θα είναι σίγουρα ένα μέρος της σειράς.

Αν η περασμένη σεζόν ήταν γεμάτη με οικογενειακούς δεσμούς και αναφερόταν στην σχέση του Chuck και της Sarah, τότε τι θα συμβεί στην επόμενη?
Fedak-To πιο σημαντικό είναι το χτίσιμο του μέλλοντος του Chuck και της Sarah, ιδέα των Bartowskis προσπαθώντας να φανταστούν τι θα τους επιφυλάσσει το μέλλον τους. Και χτίζουν μια εταιρία, μια εταιρία κατασκόπων! Ο Chuck χρειάζεται να δημιουργήσει την δικιά του κατασκοπική CIA. Ένα άλλο μέρος είναι η σχέση του Chuck με τον Morgan, όλα τα πράγματα εξελίσσονται. Τώρα αν και εργάζονται στην ίδια εταιρία, αυτό θα δείξει και την φιλία τους. Όλα αυτά είναι προκλήσεις. Νομίζω πως ότι απρόοπτο βγαίνει μόνο του, είναι εξίσου ένα μεγάλο μέρος της σεζόν. Πρώτον, τι συμβαίνει όταν δεν έχεις το Intersect? Και δεύτερον, τι συμβαίνει όταν δεν έχεις την CIA και τις πηγές πληροφοριών?

Θα προχωρήσει η σειρά τον χρόνο για την δημιουργία μιας νέας κατασκοπείας?
Fedak-Θα προχωρήσουν τον χρόνο για λίγους μήνες. Σίγουρα θα έχετε μια αίσθηση του καινούργιου οργανισμού της κατασκοπείας. Θα υπάρξει μια καινούργια έκδοση του Κάστρου! Δεν υπάρχουν κάποιοι εργαζόμενοι ακόμα, αλλά ψάχνουν κάποιους για να προσλάβουν! Θέλουν να το αργήσουν για κάποιο διάστημα.

Θα εξακολουθήσει να υπάρχει κάποια σχέση με την CIA? Θα ξαναδούμε την Στρατηγό Beckman?
Fedak-Λοιπόν, όταν βρίσκεσαι στον κόσμο των κατασκόπων είναι δύσκολο να ξεφύγεις από την CIA. Θα υπάρξει κάποια σχέση με την CIA και θα ξαναδούμε την Στρατηγό Beckman!

Για πόσο καιρό  θα βλέπουμε το Buy More? Και θα μπορούμε να δούμε κάποια πρόσθετη αποχαιρετιστήρια προετοιμασία των Jeffster?
Fedak-Σίγουρα θα υπάρξει κάποια ενέργεια στο Buy More. Tώρα το Buy More ανήκει στον Chuck και την Sarah. Έτσι, θα είναι ένα μέρος στο χαρτοφυλάκιό τους, όπως οι Βιομηχανίες των Carmichael! Kαι δεδομένου ότι έχουμε μια καινούργια εταιρία κατασκόπων, θα εξετάσουν το Buy More ως ένα κέντρο κέρδους. Έτσι, είναι σημαντικό ότι το Buy More είναι ένα επιτυχημένο κατάστημα! Οι Jeffster ζουν! Επιτρέψτε μου να το πω έτσι.

Πως θα αλλάξει η Sarah? Τώρα είναι παντρεμένη με τον Chuck, δεν είναι ένα απλό ανέφικτο κορίτσι. 
Fedak-Υπάρχουν δυο πράγματα. Για χρόνια, είχε γίνει ένα άτομο που ήταν αφοσιωμένο ως κατάσκοπος και ήταν εξαιρετική στην δουλειά της. Tώρα είναι παντρεμένη με τον Chuck και δουλεύουν για την δημιουργία μιας νέας εταιρίας. Τώρα τα όνειρα των ανθρώπων αλλάζουν. Βλέποντας την εξέλιξή της κατά την διάρκεια των 4 σεζόν μέχρι και την 5η σεζόν, βλέπουμε πως γίνεται πιο ''ανθρώπινη''. Αλλά ακόμα πιστεύω ότι πάντα θα υπάρχει ένα μέρος του εαυτού της που θα είναι ανέφικτο. Ακόμα και αν ο Chuck ζει μαζί της, υπάρχουν πολλά μέρη του εαυτού της που είναι ανέφικτα, μυστικά και σκέψεις. Νομίζω πως είναι ένα μέρος της Yvonne και όλων των χαρακτήρων που μας εμπνέουν αγάπη. Ακόμα και ότι ο Chuck την αγαπάει.

Θα χτυπήσει το βιολογικό ρολόι της Sarah? Θα αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός παιδιού?
Fedak-Eίναι σίγουρο ότι θα το σκεφτούμε και θα μιλήσουμε για αυτό. Δεν πάει για τις πιο σέξυ κατασκοπικές αποστολές. Πέρσι είχα να αντιμετωπίσω πολλές εγκυμοσύνες, ψεύτικες ή αληθινες. Και γι'αυτό τον λόγο θα είμαι έξω από το παιχνίδι εγκυμοσύνης για λίγο.

Όπως και η Sarah, έτσι και ο Casey γίνεται όλο και πιο ανθρώπινος. Με ποιο τρόπο θα συνεχιστεί αυτό?
Fedak-Πέρσι είχαμε πλάκα με την ιστορία του Casey και της κόρης του. Αυτό σίγουρα είναι κάτι που θα μας απασχολήσει αυτή την σεζόν. Το γεγονός ότι ο Morgan βγαίνει με την κόρη του, Αlex, αλλά και το ότι ο Morgan έχει το Intersect και ότι ο Casey είναι λάτρης της σφαλιάρας προς τον Morgan, όλα είναι καταστάσεις που διερευνούμε. Τώρα ο Casey ασχολείται με όλα αυτά τα πατρικά, φιλικά και ανθρώπινα συναισθήματα που δεν χρησιμοποιούσε.

Ο Casey χρειάζεται μια αγάπη. Τι πιθανότητες υπάρχουν να δούμε αυτό το ρομάντζο της επερχόμενη σεζόν?
Fedak-Θα ήθελα να πω ως fan του Adam Baldwin, είμαι ενθουσιασμένος στην ιδέα το να υπάρχει ειδύλλιο. Ναι, υπάρχει πιθανότητα.

Τι είδους εκπλήξεις μπορεί να εμφανιστούν από το παρελθόν? Τι πλοκές προσπαθείτε να ταιριάξετε στην τελευταία σεζόν?
Fedak-M' αρέσει να το κάνω. Υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες που απολαμβάνω από το παρελθόν. Τώρα δουλεύουμε σε μερικές πολύ μεγάλες ιστορίες. Έχουμε βάλει ένα τέτοιο cast όλα αυτά τα χρόνια που θα ήθελα να τους φέρω όλους πίσω. Προσπαθούμε να βρούμε και να φέρουμε cast από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Έτσι, δεν έχω να σας πω τίποτα ακόμα. 'Εχουμε πολλές ιδέες, αλλά δεν θέλω να σας πω τα κατασκοπικά μου μυστικά. Δεν θέλω να βρεθούμε στο τέλος της χρονιάς και να σκεφτούμε''Οχ, έπρεπε να το είχαμε κάνει αυτό''. Αυτό συμβαίνει σε κάθε τέλος οποιασδήποτε σεζόν.

Θα έχει happy end για τον Chuck και τους φίλους του?
Fedak-Έχουμε σκεφτεί ένα τέλος. Δεν θα πω αν είναι happy end ή όχι. Είναι κάτι το όποιο δουλεύουμε ακόμα. Για τους συγγραφείς της σειράς, είναι μια μοναδική ευκαιρία να κλείσουμε την ιστορία μας και να δε΄ξουμε το τελευταίο μας χαρτί. Δεν έχετε πάντα αυτή την ευκαιρία στην τηλεόραση, έτσι είμαστε ενθουσιασμένοι στο να δημιουργήσουμε την πιο συναρπαστική και δραματική έκδοση ενός τέλους της σειράς που μπορούμε να φανταστούμε.

Πόσο καιρό σκέφτεστε το τέλος της σειράς? Ήταν η ανανέωση 5η σεζόν που σας έδωσε το NBC?
Fedak-Αρχίσαμε να το σκεπτόμαστε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Δεδομένου πως είχαμε αρχίσει να στήνουμε το φινάλε της 4ης σεζόν και ξέραμε ότι υπήρχε πιθανότητα για μια 5η σεζόν, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το φινάλε της. Σίγουρα είχαμε μπει στο mood της 5ης σεζόν.

Θα έχει δράση το φινάλε?
Fedak-Θα ήθελα σίγουρα να πω ότι θα είναι γεμάτο δράση. Σίγουρα δεν θα ξαναφέρουμε το Nighthawk(την μηχανή που χρησιμοποίησε ο Chuck στο τέλος της 4ης σεζόν), αλλά έχουμε κάτι στο τσεπάκι μας. Ακούστε, λάτρεψα αυτή την μηχανή. Ήταν μια ενδιαφέρουσα παρουσία. Ξαφνικά λες και ήμασταν σε μια διαφορετική εκπομπή. Μου άρεσε αυτό.

Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις σχετικά για τον θάνατο ενός σημαντικού χαρακτήρα της σειράς?
Το έχετε εξετάσει αυτό το θέμα?
Fedak-Θα πω ότι είναι''Χμμμ....''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: