Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Η Linda Hamilton είναι η μαμά


Στην Comic-con τερματίστηκε η αγωνία για το πoια ηθοποιός θα είναι η μητέρα του Chuck. Την Mary Bartowski θα υποδυθεί η Linda Hamilton (Terminator 2: Judgment Day). Η πρώην Sarah Connor θα εμφανιστεί στο πρώτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου, όπως διαβεβαίωσε και ο παραγωγός του Chuck, Josh Schwartz.

O Josh Schwartz επίσης λέει "Ψάχνουμε ηθοποιούς που θα είναι πολύ καλοί στον ρόλο, αλλά και οι τηλεθεατές να νοιώθουν για αυτούς πως προέρχονται από τον κόσμο της σειράς", δηλαδή "Αν ο Chuck και ο Morgan παρακολουθούσαν την σειρά, θα ήταν ενθουσιασμένοι με την Linda" και ο Chris Fedak συμπληρώνει " Ο Chuck θα ήταν σίγουρα θαυμαστής του Εξολοθρευτή και ο Morgan της Ωραίας και του Τέρατος" αναφερόμενος σε προηγούμενους ρόλους της Hamilton.

Ο Schwartz πιστεύει πως αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή για αυτόν το ρόλο τόσο σαν εικόνα, αλλά υποστηρίζει πως η Linda Hamilton έχει καταλάβει πλήρως τις ανάγκες του ρόλου. Τέλος Chris Fedak προαναγγέλλει πως τα πράγματα σχετικά μην την μητέρα του Chuck θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό μέχρι το τέλος τους πρώτου επεισοδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: