Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Tron

                                                 
Το Tron είναι η αγαπημένη ταινία του Chuck (η αφίσα βρίσκεται στο δωμάτιο του καθώς και στο φόντο του blog) έτσι ως φόρο τιμής και με την ευκαιρία του Τron: Legacy που αναμένεται το φθινόπωρο που μας έρχεται, ας μάθουμε μερικά πράγματα για την καινούρια αλλά και για την παλιά ταινία.

Ο Kevin Flynn (Jeff Bridges) είναι ένας χαρισματικός προγραμματιστής της ENCOM.
Καθώς ο Flynn προσπαθεί να αποδείξει ότι ένας υψηλά ιστάμενος συνάδελφός του έχει κλέψει τη δουλειά του, μπλέκει σε μια μεγάλη περιπέτεια. Παγιδεύεται σε ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα υψηλού ελέγχου, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα θανάσιμο παιχνίδι με ψηφιακούς μαχητές και με τον ΤRΟΝ, ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα υψίστης ασφαλείας. Μαζί θα φτάσουν στην υπέρτατη μάχη, όπου θα κριθεί η τύχη του ψηφιακού αλλά και του πραγματικού κόσμου...

Μια περιπέτεια στον κόσμο του μέλλοντος, εκεί όπου η δράση κι ο χρόνος μετράνε με μικροδευτερόλεπτα. Πρωτοποριακή και επαναστατική για την εποχή της αφού είναι η πρώτη ταινία που χρησιμοποιήθηκαν τόσο ακριβά γραφικά.

Η Disney αποφάσισε να κάνει το sequel της ταινίας. Έτσι ο γιος του Kenin Flynn, που υποδύεται ξανά ο Jeff Bridges, Sam (Garrett Hedlund) ερευνά την εξαφάνιση του πατέρα του και παγιδεύεται στο ίδιο πρόγραμμα που ζει ο πατέρας του τα τελευταία 25 χρόνια. Οι δυο τους και με την βοήθεια της Quorra φίλης του Kevin (Olivia Wilde) θα πολεμήσουν σε έναν ηλεκτρονικό κόσμο που έχει γίνει πιο προηγμένος, αλλά και πιο επικίνδυνος.

Η νέα ταινία θα είναι σε 3D και αναμένεται να κάνει μεγάλη επιτυχία. Η πρώτη ταινία βγήκε στους κινηματογράφους το 1982, κάνοντας πολύ καλή πορεία στο Box Office. Το Tron επίσης είχε βγει και σε videogame όπως θα γίνει και τώρα αφού έχει προγραμματιστεί για τον χειμώνα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: