Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ο ανταγωνισμός τη νέα χρονιά



ABC - Extreme Makeover: Έχει προβληθεί στην Ελλάδα από τον Αντ1, σταμάτησε στην έβδομη χρονιά του το 2009 με μέσο όρο τηλεθέασης 9,1 εκατομμύρια και φέτος ξαναγυρνάει. Εμείς στηρίζουμε Σπύρο Σούλη.

CBS - A gifted man: O Dr. Michael Holt (Patrick Wilson) μπορεί να δει τους νεκρούς. Η συχωρεμένη γυναίκα του, Anna (Jennifer Ehle) τον ενθαρρύνει να βοηθήσει τους ανθρώπους στην κλινική που δούλευε, και αυτός ξεκινάει να βλέπει τα πράματα από άλλη οπτική γωνία. Η Julie Benz (Dexter, No Ordinary Family) θα παίξει την αδερφή του Μιχάλη. Μεταξύ μας τώρα ακούγεται μεγάλη πατάτα.

CW - Nikita: Η σειρά βασίζεται στην γαλλική σειρά "La Femme Nikita" της περιόδου 1997-2001, που βασίζεται στη αμερικανική ταινία Point of No Return (1993), η οποία είναι remale της γαλλικής Nikita (1990) του Luc Besson. Η σειρά είχε (ας πούμε) γύρω στα 2 εκατομμύρια τηλεθεατές και μέτριες κριτικές.

Fox - Kitchen nightmares: Ο Βρετανός μίμος του Έκτορα Μποτρίνι, Gordon Ramsey επανέρχεται για πέμπτη χρονιά στις κουζίνες εστιατορίων κυνηγώντας με κουζινομάχαιρα τους ιδιοκτήτες. Πέρσι είχε περίπου 4,5 εκατομμύρια τηλεθεατές.

1 σχόλιο:

eutuxia είπε...

εγώ βλέπω φανατικά και Nikita οπότε θα ήθελα να πάνε καλά και τα 2...