Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Latest from Ausiello

Δείτε τα νέα του Ausiello για το Chuck πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Megan: Κάποιες λεπτομέρειες για το φινάλε του Chuck, σας παρακαλώ!
Ausiello:Οι εικόνες της Yvonne Strahovski που φοράει το νυφικό έχουν ήδη διαρρεύσει. Η σειρά μας έδειξε κάποιες εικόνες από την τοποθεσία μιας εκκλησίας στο Los Angeles. Όλη η σεζόν έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να γίνει ο γάμος του Chuck και της Sarah. Παρόλα αυτά, ο Chris Fedak είπε στους φαν να μην πάρουν στα σοβαρά αυτά τα 2 τρελά παιδιά τα οποία προσπαθούν να γίνουν εμπόδιο στο φινάλε της Δευτέρας. ''Επειδή σας δείξαμε κάποιες εικόνες από την περιοχή της εκκλησίας δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει γάμος'', μας λέει. ''Mόλις δείτε πώς η σεζόν δουλεύει, θα δείτε ότι υπάρχει μια αμφιβολία. Είναι δομημένο έτσι ώστε να μην ξέρουμε αν ο Chuck και η Sarah θα είναι μαζί μέχρι το τέλος''.

Ryan:Στην χειρότερη περίπτωση, το χειρότερο σενάριο είναι να μην ανανεωθεί το Chuck. Θα αποκόψουν οι παραγωγοί της σειράς το απόρρητο δραματικό τέλος το οποίο υποτίθεται ότι θα είναι η βάση για την δημιουργία της 5ης σεζόν?
Ausiello:Kαλή ερώτηση. Ας ρωτήσουμε τον Fedak:''Από τεχνικής σκέψης, πιθανόν δεν γνωρίζουμε την τύχη της σειράς πριν επιβεβαιώσουμε το κόψιμο της σειράς'', μας είπε. ''Ωστόσο, μου αρέσει το τέλος που έχουμε δημιουργήσει και πιστεύω ότι θα δουλέψει ότι και αν γίνει. Πραγματικά το λατρεύω αυτό το επεισόδιο. Δεν νομίζω πως θα το αλλάξω''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: