Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Chuck vs the Fear of Death - Review


Review: Ένα μέτριο επεισόδιο με κάποια πολύ καλά σημεία. Θύμισε κάτι από καλά και για αυτό δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε γιατί σε όλο το επεισόδιο η Sarah προσπαθούσε να πει "Stay in the car!!!" αλλά ποτέ δεν τα κατάφερε, θυμηθήκαμε επίσης πως ο Chuck χωρίς τον Intersec δε μπορεί να σκοτώσει ούτε κουνούπι. Στα συν οι guest star, από την Summer Glau που είναι κατά πολύ η καλύτερη Greta μέχρι τώρα,  στον Rob Riggle που ως Jim Rye πέταξε πολλές φαρμακερές ατάκες και τέλος στον Richard Chamberlain που ήταν πάρα πολύ καλός στον ρόλο του "Βέλγου". Στα πλην τα πολλά σκηνοθετικά λάθη που έγιναν κυρίως στη σκηνή στο τελεφερίκ.
Ατάκα: Όλος ο διάλογος του Jeff με την Greta.
Βαθμός: 7,9

Υ.Γ. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως είναι δυνατόν να σκοτωθεί στα μέσα της σεζόν ο πρωταγωνιστής της σειράς; ΤΙ ΛΕΤΕ;!;!;!

9 σχόλια:

sjulia είπε...

epanerxesai Dr. Ta eipame ayta. mono ligo kairo 3apostainei kai 3ana pros th do3a trava lol.
Poly fovamai oti an synexistei etsi to show, den mporei na exei polles elpides gia 5 season. Supressed intersect, lovotomh ki egw den 3erw ti allo, den to kanoun kai poly kwmwdia. etsi den einai?

(e3akoloy8w kai den mporw na grapsw ellhnika :(( )

Ανώνυμος είπε...

paidia emena mou arese para poli auto t episodio....alla ok gia to teleferik exeis dikio itan poli pseutiko......

Ανώνυμος είπε...

γιατρε αυτη τη φορα θα συμφωνησω μαζι σου.
μου θυμισε εκεινο το επεισοδιο της 3ης σαιζον που παλι ο ιντερσεκτ δεν λειτουργουσε γιατι ο τσακ ειχε τα ψυχολογικα του ωσπου ξμπλοκαρε οταν ξεφουρνησε το μυστικο στο μοργκαν(ξερετε εκεινο που η σαρα τα ειχε με τον σουπερμαν -που ακομα μου καθεται στο λαιμο το γεγονος πως τον φαγαμε στην μαπα για ολη τη σαιζον-.)
Οι συντελεστες της σειρας αν συνεχισουν ετσι δεν πρεπει να εχουν ιδιαιτερες απαιτησεις.Το γεγονος οτι φετος τους αφηνουν για 24 επεισοδια με εβαλε σε υποψιες οτι τους πανε για κοψιμο για την επομενη σαιζον.

sjulia είπε...

se mia synentey3h twn dhmioyrgwn tou show, eixan pei oti 8eloun o hrwas tous na wrimazei. H ais8hsh pou mas eixan afhsei sta prohgoumena epeisodia einai oti o Chuck eixe ginei epitelous pragmatikos kataskopos. twra mas lene oti xwris ton intersect einai... lemon. piswgyrismata pou kourazoun, den nomizete?

Ανώνυμος είπε...

katse re file. ti tous afinoun diladi? ti nomizeis oti einai i tileorasi? an den itan ikanopoioimenoi sto kanali den tha tous edinan ta epeisodia gt polu apla kaneis den xarizei se kanenan se auton ton xwro. den uparxoun oute dwra oute tipota tetoia

Ανώνυμος είπε...

8.01
καλα.εσυ πιστευεις οτι με τα πισωγυρισματα που κανουν θα εχουν ελπιδες;σκαβουν τον λκο μονοι τους
ηδη ξινισε η ολη φαση με το χθεσινο επεισοδιο.αμεσως μας θυμισε καποιο προηγουμενο οσον αφορα τη βασικη του δομη.
υ.γ:julia,προσυπογραφω το ποστ σου.υποτιθεται οτι πρεπει να εξελισσονται οι χαρακτηρες αλλα δεν το βλεπουμε να συμβαινει τουλαχιστον οσο αφορα τον βασικο πρωταγωνιστη...

Dr. Strangelove είπε...

Ανωνυμε 7:55 ειχα ξεχασει εκεινο το επεισοδιο αλλιως θα εβαζα μικροτερο βαθμο. Γενικως παντως ο κυκλος μετα τα πρωτα 3-4 επεισοδια που ηταν παρα πολυ καλα εχει αρχισει να φνινει και να ανακυκλωνει καταστασεις απο παλιουτερους, οπως το κινηγι των γονιων, τα προβληματα με τον intersect και στην σχεση Τσακ-Σαρα (που σιγουρα θα μας απασχολησουν με τα απο τη φραση "Οχι δεν εισαι κατασκοπος" μαχαιρι στην καρδια). Παντως το καλο με αυτον τον κυκλο ειναι πως ειδαμε να κανουν την εμφανιση τους μεγαλοι ηθοποιοι και αυτο ισως βοηθησει την σειρα να ανακαμψει.

Julia το προβλημα πρεπει να ειναι με τον υπολογιστη σου

sjulia είπε...

Ανώνυμε 8.01, νομίζω ότι συμβαίνει μόνο σε ότι αφορά τον βασικό πρωταγωνιστή. Αν δούμε τους υπόλοιπους, ο Morgan δείχνει πολύ πιο κατασταλαγμένος και ώριμος πια (ξεπέρασε την αστάθεια του λίγο-μετά-την-εφηβεία ατόμου, δείχνει άντρας πια) και ο Casey σιγά-σιγά γίνεται πιο κοινωνικός ("I've made friends here" είπε), αν και ακόμη έχει θέμα με το "non-touching" feeling. Ακόμη και η Sarah παρουσιάζεται πιο αποφασιστική και ταυτόχρονα πιο ικανή να εκφράζει τα συναισθήματά της.

Ele@n@95 είπε...

Συμφωνω