Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Τι είδαμε και τι θα δούμε




Λίγες ώρες πριν την αναμενόμενη πρεμιέρα του Chuck, ας δούμε μια περίληψη του προηγούμενου κύκλου, καθώς και κάποιες προβλέψεις για την νέα σεζόν:


Στο 3ο κύκλο της σειράς είδαμε,
τον Chuck να τα φτιάχνει τελικά με την Σάρα ύστερα από πολλές περιπέτειες. Η κρυφή ζωή του Chuck αποκαλύφθηκε από τον φίλο Morgan που προσχώρησε στην ομάδα και από την αδερφή του Ellie στην οποία υποσχέθηκε ότι θα παραιτηθεί από κατάσκοπος. Επιπλέον ήρθε αντιμέτωπος με τον εχθρό του Σω, βλέποντας τον πατέρα του να πεθαίνει από την σφαίρα του εχθρού του. Ο 3ος κύκλος τελειώνει με τον Chuck να αναλύπτει την κρυφή βάση του πατέρα του και να μαθαίνει ότι η μητέρα του είναι ζωντανή. Στην τελευταία μάχη με τον Σω, ο Chuck παίρνει την εκδίκησή του για τον θάνατο του πατέρα του, νικώντας τον εχθρό του και συντρίβοντας την οργάνωση The Ring σε μια συγλονιστική μάχη. Το byemore ανατινάχτηκε από ένα λάθος του Morgan, ενώ την ευθύνη την πήραν ο Jeff και ο Lester. Γενικότερα ήταν ένας κύκλος γεμάτος εκπλήξεις και ανατροπές ο οποίος επικεντρώθηκε περισσότερο στην σχέση του Chuck και της Sarah και φυσικά στην ολοκλήρωση του Chuck στον απόλυτο κατάσκοπο με το βοήθεια του νεου intersect 2.0.


Για τον 4ο κύκλο της σειράς περιμένουμε,
πολύ περισσοτερη δράση(είναι δεδομένο), μερικά ψιλο-προβλήματα στη σχέση του Chuck και της Sarah αλλά τίποτα το σοβαρό, την Ellie να προσπαθεί να πείσει τον Chuck να παραιτηθεί από την κατασκοπία, τους Jeffster να λαμβάνουν μια δόση ελευθερίας και φόβου, τον Μorgan να φλερτάρει την Alex με την οργισμένη αντίδραση του μπαμπά Casey, και φυσικά την αναζήτηση της μαμάς Bartowskii.


Δεν υπάρχουν σχόλια: