Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Συνέντευξη των παραγωγών

Οι παραγωγοί του Chuck έδωσαν μια συνέντευξη στο TVGuide. Εμείς παρουσιάζουμε ένα χαρακτηριστικό κομμάτι μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη εδώ.

TVGuide.com: Όταν ήρθε ο Timothy Dalton στη σειρά, το μόνο που είπατε ήταν ότι είχε παρελθόν με την μαμά Bartowski. Πολύ οπαδοί πιστεύουν πως είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας του Τσακ. Είναι μια πιθανότητα;
Josh Schwartz: Όχι! Εμείς ποτέ δεν θα αμαυρώναμε τη μνήμη του Stephen J. Bartowski, που έπαιζε ο Scott Bakula. Εμείς δεν θέλουμε καν να εννοηθεί. Αν γινόταν αυτό θα ήταν "ιεροσυλία" Ο χαρακτήρας του Dalton εξακολουθεί να καλύπτεται από μυστήριο. Δεν είναι ο θείος Chuck, ούτε ο γιος ή η κόρη του (γέλια).

TVGuide.com
: Πώς αισθάνεσαι η Sarah που ο Chuck ψάχνει τη μαμά του;Schwartz: Δεν γνωρίζει γι 'αυτό από την πρώτη στιγμή. Είναι ένα μυστικό που ξέρουν μόνο αυτός και ο Morgan.
Fedak: Ένα από τα θέματα στο πρώτο επεισόδιο μας έχει να κάνει με το πώς η ομάδα θα τεθεί και πάλι μαζί. Είναι ο Chuck σε θέση να ψάξει για τη μαμά του μόνος του; Μπορεί να πείσει Sarah και Casey για να τον βοηθήσουν; Μας αρέσει η ομάδα, όταν εργάζεστε από κοινού σε αποστολές.
Schwartz: Δεν μας αρέσει Morgan και Casey να τα πάνε τόσο καλά μεταξύ τους.
Fedak: Μας αρέσουν τα πειράγματα του ενός στον άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: