Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Nielsens ratings 4.02

Τα νούμερα του δεύτερου επεισοδίου βγήκαν. Και πάλι το Chuck ήρθε τέταρτο μετά τα μεγαθήρια της ζώνης DWTS, House M.D. και HIMYM. Έχασε περίπου ένα εκατομμύριο τηλεθεατές φτάνοντας στα 5,3 με διαφορά 3,6 εκατομμύρια από το τρίτο HIMYM. Ειδικός δεν είμαι αλλά θεωρώ το νούμερο αρκετά καλό αν αναλογιστούμε και τον πολύ δύσκολο ανταγωνισμό.


Η αλήθεια είναι πώς το spoilertv δεν είναι τόσο αισιόδοξο για το Chuck. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το spoilertv με βάση τα στοιχεία που μαζεύει κάνει προβλέψεις για το ποια σειρά θα τελειώσει φέτος. Το Chuck βρίσκετε ήδη μέσα στην επικίνδυνη ζώνη, και ένα βήμα πριν χαρακτηριστεί ως φαβορί για κόψιμο. Αν και πέρσι το spoilertv είχε σχεδόν 100% επιτυχία στις προβλέψεις του ακόμα είναι νωρίς να βγουν συμπεράσματα.

4 σχόλια:

Nena είπε...

αρχισαν ήδη να κόβουν σειρές εκει πέρα κόψανε το Lonestar που παίζει μετά από το House γιατί πήγαινε χάλια

Dr. Strangelove είπε...

Τοτε τα πραματα ειναι δυσκολα γιατι το Loner star εχει μεν λιγοτερους τηλεθεατες αλλα οχι τοσο λιγοτερους και ειναι και αυτο σε ζωνη με πολυ μεγαλο ανταγωνισμο (two and half men, the event, DWTS κλπ). Βεβαια το Fox εχει παντα μεγαλυτερες απαιτησεις απο τις σειρες του.

Ανώνυμος είπε...

μια διευκρινηση θα ηθελα.
οταν λεμε κοψιμο εννουμε οτι η σειρα δε θα συνεχισει και για 5η σαιζον ή οτι θα παιχτουν μονο 13 επεισοδια;;

Dr. Strangelove είπε...

οτι δεν θα συνεχισει