Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

4.14 "Chuck vs the Seduction Impossible" - Review


Review:
Από το προηγούμενο που ήταν πολύ καλό ξανά σε ένα μέτριο επεισόδιο. Είχε τα καλά του είχε και τα κακά του . Αρκετό γέλιο κυρίως με Mondgomery και Casey . Για άλλη μια φορά διαφωνεί το ζευγάρι , και τώρα τι; Στέρεψαν οι ιδέες και λέμε ας βρούμε και την πεθερά και τον πεθερό. Η πεθερά ίσως να είναι διαβόητη εγκληματίας. Κρίμα για τον Casey πάντως, όχι που δεν θα τα ξαναβρεί με την γυναίκα του αλλά που δεν θα της εξηγήσει... Ίσως ο νέος άντρας να είναι εγκληματίας και να τελειώσει με happy end. Η σκηνή με το τείχος του Βερολίνου λίγο αλαλούμ, και η αποστολή αδιάφορη.
Ατάκα: Again, Casey, I can't apologize enough for that accidental touching in there
Βαθμός: 7,23/10 (0,23 Lol)

To review από τον Pepe. Όποιος θέλει στο radiqplus@gmail.com

4 σχόλια:

Τσακ είπε...

Μες στη μετριοτητα το επεισοδιο...
Νταξει καλος ο Μοργκαν, γουσταρουμε Κεησι αλλα πλεον το ΟΟΟΟΛΟ ζητημα με τη σχεση της ξανθιας και του συνονοματου εχει παραμαμηθει...

Το γκεστ του Καρατζαφερη αξιολογο μου φανηκε!Αλλα κι η Στρατηγος...κατσε καλα!Και με περουκα ξανθια δεν ηλπιζα να την απολαυσουμε ποτε αλλα αυτο ειναι το Τσακ στην τελική διαολε!!!!

Dr. Strangelove είπε...

Συμφωνω το επεισοδιο δεν ηταν τπτ το φοβερο αλλα ειχε 2-3 ατακες πολυ καλες και τον roan montgomery σε κεφια. Αλλα νταξει ειπαμε κατασκοποι αλλα μην το παρα..με η αλλη ριχνει με αντιαρματικο απο τα 10 χιλιομετρα πετυχενει ακριβως το παραθυρο, ο ολμος σκαει και το μονο που γινεται ειναι να πεσουν κατι ετοιμοροποι σοβαδες (θυμιζω πως τα AK ανοιγαν τρυπες στο τοιχο) και να παρουν κατι απλωμενα σοβρακα φωτια, ο Casey πυροβολαει απο μια τρυπα και σκοτωνει 5 γυναικες που το εσκασαν απο το "Οι φανταρίνες" της Βλαχοπουλου, μη ξεχασω την μαρικινη που μιλουσε με ρωσικη προφορα, την Σαρα που οσο και αν την αγαπαω στον χορο της κοιλιας πηγαινε σαν ξεβιδωμενη. Εχω γινει πολυ κακος ε; Δε πειραζει

Dr Pepe MD είπε...

το τι το σηκωσε το αντιαρματικο δηλαδη που ειναι και παναλαφρο πως σ φαινετε. ποιό κακος απο μένα δεν γίνεσαι γιατλι δεν έκανες review :P .

Dr. Strangelove είπε...

Ειπα αυτη τη φορα να σου δοσω ολη την δοξα