Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Spoilers για το Chuck


Δημοσιεύτηκαν 2 spoilerakia από το ''Ask Ausiello'' και το TVGuide που φυσικά αναφέρονται στο Chuck. Βέβαια πολύ σημαντικά για μερικούς και φαρμακερά για εκείνους που δεν τα χωνεύουν. Εδώ μπορείτε να τα διαβάσετε.


Από το ''Ask Ausiello'':
Είμαι fan του Chuck, έχετε πληροφορίες για την Robin Givens και το νέο χαρακτήρα που θα παίξει στην σειρά; - από Patty( να διευκρινήσω ότι δεν είναι η γνωστή Patty που ξέρουμε)
Ausiello - H πράκτορας της NCS, Jane Bentley, ''Έρχεται στη για να προσφέρει στον Casey μια ευκαιρία να δημιουργήσει μια δική του ομάδα'' μας εξήγησε η Robins, η οποία θα κάνει την εμφανισή της στο επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας. ''Είναι μια δελεαστική προσφορά που θα ταρακουνήσει τα πράγματα. Θέλει να τη κρατήσει σε απόσταση αλλά πηγαίνει σε αυτόν την στιγμή που είναι δύσκολο για εκείνον απλά να απορρίψει την προσφορά της''.

Από το TVGuide:
Θα δούμε κάποιες καινούργιες αποστολές στο Chuck; - μας είπε o Frankie
Natalie - Πολύ πίκρα θα πάρουν ο Chuck και η Sarah το γεγονός ότι ο Casey πρόκειται να φύγει από την ομάδα του Intersect (εννοώ την ομάδα Bartowski) για χάρη της Jane Bentley (Robin Givens), την την άσπονδη φίλη της στρατηγού Beckman. "Tου παρουσιάζει πράγματα που και εκείνος ξέρει πως είναι πραγματικότητα, αυτή είναι η μεγάλη σου αποστολή, η ομάδα σου δεν σε χρειάζεται πια'', μας είπε η Givens.''Εσύ ήσουν ο καλύτερος σκοπευτής και τώρα είσαι μπάρμαν και κάνεις δουλείες γραφείου. Οπότε του παρουσιάζει μια ευκαιρία που δεν μπορεί να πει όχι''. Στα μέλη της ομάδας του συμπεριλαμβάνετε η Stacy Kiebler και ο Isaiah Mustafa, των οποίων τα πραγματικά ονόματα θα αποκαλυφθούν.

2 σχόλια:

Orion93 είπε...

re guys...
gamw t translations dld...
ligo prosoxh parapanw dn blaptei...

Dr. Strangelove είπε...

Διορθωθηκε