Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ray Wise στο Chuck!

Ο Chuck ετοιμάζεται για μάχη με τον ίδιο τον διάβολο.

Όχι δεν το γύρισαν σε Supernatural, απλώς ο Ray Wise, ο οποίος έπαιξε τον ξάδερφο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη σειρά του CW "Reaper", θα κάνει guest σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, λέει ο Chris Fedak στο Zap2it. "Παίζει τον δικηγόρο του Volkoff, και είναι απλά υπέροχος".

Και ναι, μπορείτε να συνδυαστεί με το ότι ο Dalton θα επιστρέφει στο "Chuck" τις επόμενες εβδομάδες. Fedak λέει ότι Timothy Dalton και Linda Hamilton θα εμφανιστεί σε πολλά επεισόδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Linda Hamilton εμφανίζεται στο νέο επεισόδιο της Δευτέρας (Φεβ. 7) και οι παραγωγοί εργάζονται στη δημιουργία ενός προγράμματος με τον Dalton.

Ο Wise θα κάνει την εμφάνισή του στο 16ο επεισόδιο της σεζόν, "Chuck vs. the Masquerade", στο οποίο θα εμφανιστούν και η Lauren Cohan ("Supernatural") αλλά και η Robin Givens. Ο Fedak περιγράφει τον χαρακτήρα της Cohan ως μια νεαρή γυναίκα που "χωρίς να το θέλει μπαίνει στον κόσμο κατασκόπων" με τον ίδιο περίπου τρόπο όπως ο Chuck στην αρχή της σειράς. Η Givens ("House of Payne", "Nikita") παίζει μία αξιωματικό του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, που το έργο της συμπίπτει με εκείνο της ομάδας Bartowski και η οποία εκφράζει ενδιαφέρον για τον Casey (θέλω να το δω αυτό).

Πριν από το "Reaper" ο Wise ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως Leland Palmer στο "Twin Peaks" και ως αντιπρόεδρος Hal Gardner στην πέμπτη σεζόν του "24". Ποιο πρόσφατα έχει κάνει guest στο  "Psych", "How I met your mother" και "Dollhouse".

Δεν υπάρχουν σχόλια: