Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Νέα για τον Devon από το ''Latest from EW''

Διαβάστε περισσότερα για τον ρόλο του Captain Awesome στην σειρά!!

''O κόσμος των κατασκόπων είναι ένα πολύ επικίνδυνο μέρος και από την στιγμή που ο Devon και η Ellie έφεραν στον κόσμο την μικρή Clara (αυτή την σεζόν), παρέλαβα πάρα πολλά μηνύματα με τα οποία ρωτούσαν αν αυτό θα ήταν το τέλος της περιπέτειας των 2 γονέων στον κόσμο της κατασκοπείας. Λοιπόν, για αυτή την σεζόν θα είναι. Άλλα τα πράγματα θα αλλάξουν. ''Ήταν πραγματικά δύσκολο γιατί την πρώτη φορά που ο Devon μπήκε στον κόσμο των κατασκόπων ήταν κάπως εγωκεντρικός για να πω τη αλήθεια. Ήθελε να φέρει κάπως τα πάνω-κάτω και να φτάσει στα όρια της αδρεναλίνης.'', μας είπε ο Ryan Mcpartlin. ''Aν το έκανε τώρα με το μωρό, θα ήταν εγωιστής. Έτσι, οι συγγραφείς πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο να μας φέρουν στον κόσμο της κατασκοπείας κανοντάς το από ανάγκη και όχι από επιθυμία.''

'' Oι fan μπορούν να υποθέσουν αυτή την ''αναγκαιότητα'' που έχει να κάνει με τα μυστικά του υπολογιστή του Stephen Bartowski, ο οποίος έχει απορροφήσει την Ellie από την στιγμή που το έπιασε στα χέρια της. Aλλά ο Ryan διευκολύνει τους τυχόν φόβους που μπορεί να υπάρξουν λέγοντας ότι το κοινό θα είναι ''ανακουφισμένο και χαρούμενο όταν δει από που προέρχεται αυτό''. Θα συμβεί αφού θα έχετε πάρει μια γεύση από διασκέδαση μεταξύ του Devon και της Ellie.

''Πιστεύω πως ακόμα το κοινό συσχετίζει τους ανθρώπους που μπαίνουν στην υπόθεση, οι οποίοι δεν έχουν καμία δουλειά να βρίσκονται εκεί. Διαφορετικά ''ξανά προς την δόξα τραβάμε'', δηλαδή έχουμε το Alias. Τι προσπαθεί να μας πει ο ποιητής? Ότι όταν φτάσουμε εκεί, όλα θα είναι τυχαία, μας είπε γελώντας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: