Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Spoilers - ''Watch with Kristin''

Δείτε κάποια spoiler-ακια σχετικά με τα τελευταία επεισόδια του Chuck και συγκεκριμένα για τον γάμο πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμo:



maryploppin613:Chuck Chuck Bo Buck(σύνθημα)
....μπανάνα-φάνα για... περιμένετε μισό λεπτό. Σχεδόν μας έχεις με ένα τέτοιο. Όχι F-βόμβες εδώ πέρα. Εκτός από ένα, την ελευθερία. Το χθεσινό βράδυ ελευθερίας του Chuck και της Sarah θα είναι με μπάτσελορ πάρτυ. ''Θα υπάρξει δράση όσο αναφορά το μπάτσελορ πάρτυ της Sarah'', μας είπε η Yvonne Strahovski. Όσο αναφορά το μπάτσελορ πάρτυ του Chuck, τα αγόρια θα πάνε στο Las Vegas μες στην καταιγίδα! Δεν είναι τυπογραφικό λάθος. To Las Vegas είναι ένας χώρος κατασκήνωσης οπότε προετοιμαστείτε.

Jessi_RS:Θα παντρευτούν τελικά ο Chuck και η Sarah?
Ελπίζουμε πως ναι! Tα καλά νέα είναι ότι η Yvonne μας είπε πως έχει κάτι να πει για το νυφικό της, έτσι τουλάχιστον ξέρουμε ότι κάτι θα συμβεί με αυτό. ''Tελικά θα το φορέσω ή όχι το νυφικό? Ιδού η απορία'', μας λέει ντροπαλά. ''Είχα να πω κάτι για το νυφικό αλλά καν δεν ξέρουμε αν γίνει ή δεν γίνει ο γάμος.'' Ο Ζachary προσθέτει:'' Kάτι μπορεί να σταματήσει τον γάμο από το να γίνει? Δεν ξέρουμε. Ζωές βρίσκονται σε κίνδυνο, δραστηριοτητες ξεχιλίζουν''.

Sephanie523:Πως αισθάνεστε για τις πιθανότητες ανανέωσης του Chuck? Kαι τι είναι αυτό που μπορεί να ακυρώσει τον γάμο του Chuck και της Sarah?
Όπως και κάθε σεζόν, η μοίρα του Chuck βρίσκεται στον αέρα όταν παίζετε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. ''Κάθε χρόνο όλοι αναριωτιόμαστε αν θα επιστρέψουμε στο Chuck ή όχι και αυτή η σεζόν δεν έχει κάποια διαφορά με τις προηγούμενες'', μας είπε ο Zac. ''Oι συγγραφείς πάντα είναι καλοί στο να γράφουνε το κλείσιμο του τελευταίου επεισόδιου της σεζόν αλλά ταυτόχρονα μας ανοίγει μια καινούργια αίσθηση με αυτό. Και το κάνουμε ξανά αυτή την σεζόν''. Η φρίκη πάει σύννεφο. Αυτή είναι τελευταία σεζόν του Chuck και θα πέσουν απανοτά όλα τα γεγονότα στους fan. Εμείς προσωπικά είμαστε αισιόδοξοι για τις πιθανότητες ανανέωσης του Chuck, έτσι είναι καλό να ξέρουμε ότι το φινάλε της σειράς θα ανοίξει περισσότερη κατασκοπική-σπασίκλα για την επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: