Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Sloiler και νέα από το TV Guide!


Από το TV Guide:

Tο ότι στον γάμο του Chuck και της Sarah τα πράματα δεν θα πάνε ρολόι και όλο και κάτι θα πάει στραβά δεν μπορεί να αποτελέσει έκπληξη για τους fan του Chuck, αλλά σίγουρα όλοι αναμένουμε απίστευτες καταστάσεις και πριν από την μεγάλη ημέρα. "Διασκεδάζουμε πολύ στο bachelorette πάρτι", λέει η Yvonne Strahovski σαρκαστικά. "Η Sarah δεν έχει φίλους και οι παράνυφοι της είναι σε μια αποστολή. Έτσι η Ellie διοργανώνει μια όμορφη κατάσταση. " Με την λέξη "Κατάσταση" ενοούμε μια παράσταση από κάτι σαν Thunder From Down Under γκρουπ με κάποια βουκολική γεύση. "Ονομάζονται "The Snakes from Toluca Lake" (Τα φίδια από την λίμνη Toluca) λέει η Strahovski γελώντας.

Ο Chuck και οι φίλοι του, εν τω μεταξύ,  πάνε στο Las Vegas, και δεν είναι ο κολλητός του Morgan, ο οργανωτής του πάρτι. "Κατά κάποιον τρόπο το ανέθεσα στον Captain Awesome, και αυτός μας πάει στο Las Vegas", λέει ο Gomez. "Αυτό που συμβαίνει έχει να κάνει με αυτόν (Captain Awesome)." "Μεγάλα προβλήματα!", προσθέτει ο Zachary Levi, ο οποίος αστειεύεται λέγοντας πως είναι μια διασταύρωση μεταξύ του Hangover και του Deliverance. "Δεν μπορεί να υπάρξει ένα επεισόδιο χωρίς η κατασκοπία να μπλεχτεί στα προσωπικά."

Ενώ οι τρεις πρωταγωνιστές ήταν στο Summer Press Day του NBC στις 15 Απριλίου, όλοι ξέρουν πως αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σεζόν. "Πρέπει κάθε σεζόν πως ίσως χρειαστεί να ολοκληρώσουμε την σειρά", λέει η Strahovski. "Πρέπει να κάνουμε το φινάλε και είναι τέλος, αλλά είναι επίσης και μια αρχή, μπορεί να έχουμε και άλλη σεζόν. Ποτέ δεν ξέρεις. "

Ο Levi πρόσφατα προσεγγίστηκε από τους οπαδούς που ρωτούσαν τι μπορούν να κάνουν για να εξασφαλιστεί μία πέμπτη σεζόν. Παραδέχεται ότι είναι στο χέρι τους. "Ήταν τρομερό άνθρωποι, μιλούν για το πόσο αγαπούν την σειρά και να αναρωτιούνται τι θα μπορούσε να κάνουν, και δεν ξέρω", λέει. "Ανυπομονώ να δω τι θα σκαρφιστούν αυτή τη φορά, επειδή δεν είναι μόνο παθιασμένοι, αλλά και πολύ έξυπνοι. Η εκστρατεία Subwayήταν ίσως η πιο έξυπνη εκστρατεία για τη σωτηρία μιας σειράς που έχω δει ποτέ. Έτσι θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί. " Πάντως εάν η σειρά σταματήσει ο Levi έχει εναλλακτική καριέρα. "Θα μπω στο "Τhe Snakes from Toluca Lake" αστειεύεται. Οι γυναίκες οπαδοί του δύσκολα θα διαφωνούσαν.

Υ.Γ. Για όσους δεν ξέρουν τι είναι οι "Thunder From Down Under", όπως εγώ, μπορείτε να πάρετε μια γεύση εδώ.

(ΠΡΟΣΟΧΗ ο σύνδεσμος ΔΕΝ συστήνεται στους αναγνώστες, αλλά ΜΟΝΟ στις αναγνώστριες, να μην λέτε πως δεν προειδοποίησα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: