Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Τα καλύτερα έρχονται!!!



Η ομάδα HitFix με τον Alan Sepinwall και τον Daniel Feinberg στο καινούργιο επεισόδιο του Firewall and Iceberg Podcast μας δείχνουν μια συνέντευξη 40 λεπτών με τους δημιουργούς του Chuck, Josh Scwartz και Chris Fedak (η συνέντευξη ξεκινά στο 21ο λεπτό).

Δείτε εδώ κάποια σημαντικά στοιχεια της συνέντευξης και κάποια spoiler:
  • Στο επεισόδιο 13 υπάρχει η πιθανόν πιο επική στιγμή στην ιστορία του Chuck, αφού είχε σχεδιαστεί να είναι το τέλος της season και ενδεχομένως της σειράς. 
  • Υποθέτοντας ότι η season τελειώνει στο 13ο επεισόδιο σημαίνει πως τώρα τα storylines πρέπει να κινηθούν γρηγορότερα από 'τι είχε υπολογιστεί στην την αρχή. 
  • Τα τελευταία 10 λεπτά του επεισοδίου 13 θα είναι τα καλύτερα 10 λεπτά μέχρι τώρα στο Chuck
  • Tα δύο επιπλέον επεισόδια (11 επεισόδια αντί για 9στο τέλος της σειράς) τους αφήνει να περιθώρια να εξερευνήσουν ιστορίες που δεν θα είχαν χρόνο, όπως τον έρωτα του Lester αλλά και την αγάπη μεταξύ του Roan Montgomery και της Diane Beckman. 
  • Ήταν έκπληκτοι από την θετική αντίδραση των fan στο επεισόδιο 13 (Chuck Vs The Phase Three). Είχε μια διαφορετική δομή και εστίαση στο επεισόδιο και δεν ήταν σίγουροι πως αντιδρούσαν οι fan. ''Μας δείχνει το πόσο καλή ηθοποιός είναι η Yvonne Strahovki.'' 
  • H αφίσα των fan που διάλεξαν για το Comic Con ήταν ένα κόκκινο αβγό (αβγό του Πάσχα) όπως ανέφερε ο Josh Schwartz ''Ήταν μια πρόωρη ένδειξη για το πως πρόκειται να είναι η season''. 
  • Η Greta σίγουρα θα ξανακάνει την εμφάνιση της. Υποσχέθηκαν ότι η Greta θα πάρει το αίμα της πίσω. 
  • Δικαιολόγησαν τη παρουσία της CIA λέγοντας εξαρτάται από το ποιες κρίσεις συμβαίνουν στον κόσμο. 
  • Το πρώτο Die Hard και το δεύτερο Die Hard 2 είναι τα μόνο που τους ενδιαφέρουν. 
  • Το επεισόδιο που λέγεται Cat Squad είναι το ''θηλυκό πανομοιότυπο'' του επεισοδίου Chuck vs the Couch Lock. 
  • Εργάζονται σε ένα επεισόδιο αφιέρωμα στην Agatha Cristie. 
  • Έχουν επιδιώξει τον Timothy Dalton στις προηγούμενες season αλλά δεν ήτα διαθέσιμος μέχρι σήμερα. Αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα χαρακτήρα "nemesis "σε αυτή την season ώστε να το εστιάζουν σε ένα συγκεκριμένο άτομο (Alexie Volkoff) αντί για μια μυστική οργάνωση (Folcrum, The Ring). Επίσης ανέφερε πως ''και τα κακά παιδιά έχουν γονείς''. 
  • Θα δούμε την Linda Hamilton να παίζει ξύλο καθώς και πως κάποια συναισθηματικά στοιχεία έρχονται. 
  • Ρωτήσαμε εάν η Linda Hamilton μπόρεσε να κρατήσει στο "αγκίστρι" της τον Volkoff για 20 χρόνια χωρίς να παίξει το "παιχνίδι" του, και επιβεβαίωσαν ότι ποτέ δεν ήταν μαζί. Αναφέρουν πως η Frost θα είναι απλώς αξιωματικός του Volkoff. 
  • Προσπαθούν να αναβιώσουν την ιστορία του Big Mike, τους λείπει ο χαρακτήρας της Anna Wu, αλλά έχουν τόσους πολλούς χαρακτήρες. 
  • Επίσης ρώτησαν για το τι εννοούσε η Mama Bartowski λέγοντας''Ο πατέρας σου ποτέ δεν ήθελε να το δεις αυτό'' αλλά και οι 2 αρνήθηκαν να το εξηγήσουν. Στην συνέχεια είπαν πως η Μary Bartowski εννοούσε πως ο Steven δεν ήθελε να δει ποτέ ο Chuck τον Intersect. 
  • H συσκευή που χρησιμοποίησε η Mary Bartowski μια συσκευή "κατάπνιξης" η οποία δεν έσβησε το Intersect από το κεφάλι του. Υπάρχει κάτι καινούργιο στον νέο Intersect;'' Μάλλον. "Όλες οι εκδόσεις του Intersect είναι ακόμα στο κεφάλι του Chuck. Ο αρχικός Intersect δεν είχε τις ικανότητες του αληθινού κατασκόπου ή αυτού στη Sesame Street, ήταν μόνο η βασική δομή. Έδειξε ότι ο Chuck ήταν "μοναδικός.'' 
  • Αυτό που κάνει μοναδικό τον Chuck δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχει τον Intersect στο κεφάλι του, είναι επίσης η ''Λύση του Chuck'', o τρόπος δηλαδή που ο Chuck αντιμετωπίζει τις καταστάσεις. 
  • Δεν μπορεί ο Chuck και η Sarah απλά να είναι ευτυχισμένοι; Αυτό που κάνει τον Chuck και την Sarah ενδιαφέρον είναι ότι έχει ο καθένας τις δικές τους οπτικές αλλά αγαπάει ο ένας τον άλλον''. Πάντα θα υπάρχουν συγκρούσεις επειδή είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι. 
  • Πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν come back στους χαρακτήρες Anna Wu, Harry Tang και Emmett Milbarge. 
  • Το ρούχο εμφάνισης της Sarah's στο επεισόδιο 4.12 αναφέρεται στους "Εκδικητές" (Avengers, ομάδα υπερηρώων της DC Comics) (για αυτό άλλωστε ο τίτλος Chuck vs The Avengers). Επίσης, αναφέρεται ότι θα υπάρχει κάποια γυμνή σκηνή που περιλαμβάνει τον Morgan. Σας προειδοποίησα.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

13??? giati tosa liga:(((((((((.......den paei kala to siria??

Dr. Strangelove είπε...

24 θα ειναι συνολικα στην αρχη ηταν 13 αλλα αυξηθηκα

Ανώνυμος είπε...

aaaaa....oufffff thanks Dr. G. House!!!!!sigouro einai auto?????

Dr. Strangelove είπε...

Περισσοτερο δε γινεται. Εχει ανακοινωθει απο το NBC

stavros είπε...

ρε παιδιά ο Emmett Milbarge δεν έχει πεθάνει ?

Dr. Strangelove είπε...

Ο αθνατος δεν ειναι το τελος... ουυυυυυυυυ (τρομακτικο)

Ανώνυμος είπε...

Κι εγω τον Εμετ για νεκρο τον εχω...(στη σκηνη εν τω μεταξυ που ηταν να τον πυροβολησει ο κυριος λεω 'αντε ριχτου επιτελους να ησυχασουμε' κ με το που το κανει ψιλοχαλαστηκα για μια στιγμη ομως!)
Η 4η σεζον δηλ. ειναι κι η τελευταια?

Τσακ είπε...

Μαλλον η τελευταια ειναι ναι.
Εκτος θαυματος...

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβα...Κριμα πανω που το αρχισαμε κ μπηκαμε στο ψητο!
Αντε να δουμε κ το 13ο επεισοδιο γιατι απ'τα λεγομενα περιμενω πολλα!!

Τσακ είπε...

Παντως εγω δεν ειμαι και 100% σιγουρος...η συγκεκριμενη σειρα εχει περασει απο χιλια κυματα για να φτασει στις 4 σαιζον, οποτε γιατι οχι και 5;;;

Γιατρε δωσε τα φωτα σου!!

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατι να την κοψουν τωρα?Δεν παει καλα?Κι ειδικα ο 3ος κ 4ος κυκλος ειναι πραγματικα οι καλυτεροι (ανετα θα μπορουσαν να την κοψουν απ'την 1η σεζον κατεμε,αλλα τωρα?Δε λεει!!)
Κ για 5η παει ανετα πιστευω κι ας ειναι κ λιγοτερα τα επεισοδια...

Dr. Strangelove είπε...

Νομιζω πως αυτη θα ειναι η τελευταια . Το θεμα ειναι μπορει η σειρα να παει για 5η σεζον; Αμα ειναι να γινει σαν το pb που , προσωπικα, αν μπορουσα να σκοτωσω εγω τον σκοφιλντ στη μεση της 4ης σεζον για να τελειωσει εκει η σειρα θα το ειχα κανει. Ηδη δειχνει σημαδια καμψης. Μακαρι παντως, αν μπορουν οι παραγωγοι...

stavros είπε...

Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ στο να τελειώσει η σειρά στην 4η σεζόν.
Δε νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω η σειρά πλέον.
Τουλάχιστον της αξίζει ένα αξιοπρεπές κλείσιμο !!!

Dr. Strangelove είπε...

Συμφωνω αμα ειναι να παρακαλαμε να τελειωσει στο 5ο κυκλο γιατι δεν αντεχουμε να την βλεπουμε καλυτερα να τελειωσει στον τεταρτο

Orion93 είπε...

paidia...
egw eimai m tn Giatro...
OSO kalh kai na einai mia seira meta apo ligo..
katantaei bareto t idio kai t idio k aniares katastaseis...
opote an einai ontws n PARAKALAME n teleiwsei h seira st 5o...
dn leei..

Dr Pepe MD είπε...

Και εγω πιστευω οτι πρεπει να κλεισει η σειρα για να μεινει στις μνημες μας ως μια πολυ σωστα δομημενη σειρα. Λιγες σειρες μπορουν να αντεξουν πολλα χρονια και να κρατησουν το κοινο τους. Προσωπικα εγω και το House md εχω κουραστει λιγο να το βλεπω. Και κατα την γνωμη μου θα τελειωσει με την καλυτερη αποστολη των Προταγωνιστων που θα ειναι τι αλλο απο το χτισιμο μιας οικογενειας. Απο Αθηνα για εσας
pepe

Ele@n@95 είπε...

ego pistevo oti prepei na sinexisei!!