Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Chuck vs the Balcony - Review



Review: Πολύ καλή αρχή κάνανε για φέτος. Είδα από όλα αν και σε μερικά θέματα υπήρχε έλλειψη φαντασίας στο σενάριο γιατί παρατήρησα σκηνές από παλαιότερες σειρές όπως Friends και Simpsons (και όμως ναι) . Όλοι άπαιχτοι, Morgan με δύο ακουστικά τα σπάει, το μουρμούρισμα του Casey σε όλο το του το μεγαλείο, ωραίες flashes στον Chuck, και η Sarah... Όπως πάντα μια Sarah που δεν σε απογοητεύει. επιτέλους φύγαμε από τον Chuck και πέσαμε ξανά σε παράλληλη ιστορία του Lester που είχαμε καιρό.
Ατάκα: Καλύτερη ατάκα δόθηκε κατά την γνώμη μου από τον Casey:
You know, the truth is,there's no such thing as a perfect moment or perfect spot. So... forget about the balcony, Bartowski. All you need is the girl.
Βαθμός: 9/10

Το review είναι από τον pepe4ever. Bonus το δικό μου review πατήστε στον σύνδεσμο...
Λίγο πολύ τα είπε όλα αλλά θα πω και γω δυο λογάκια. Πρώτα τα καλά, επιτέλους οι παραγωγοί χρησιμοποίησαν μια τοποθεσία (τον πύργο) και όχι τα ηλίθια σκηνικά και ψηφιακά εφέ που μας έχουν συνηθίσει και ένα μεγάλο μπράβο σε εκείνων που πριν τρεισήμισι χρόνια εμπιστεύτηκε δύο άγνωστους αλλά τεράστιους ηθοποιούς, φυσικά λέω για τον Joshua Gomez και τον Vik Sahay. Τα κακά του επεισοδίου ήταν πολλά, κατ' αρχήν ήταν η επιτομή της αμερικανιάς στα πάντα από το πως χάλασε η πρώτη πρόταση γάμου (που σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ που το έχω ξαναδεί), μέχρι το πως  έγινε η τελευταία και στα στερεότητα περί Γάλλων.Όπως σωστά είπε και ο Pepe το επεισόδιο δεν ήταν δημιούργημα των σεναριογράφων τη σειρά αλλά ένα κολάζ από διάφορα άλλα σόου, και επειδή πολύς λόγος γίνεται για το αν θα ανανεωθεί η σειρά ή όχι νομίζω πως το επεισόδιο αυτό έδωσε την απάντηση. Και τα δυο λόγια έγιναν εκατό... με συγχωρείτε.
Ατάκα: Some moron was clogging up Ventura Boulevard with a horse and the carriage
Βαθμός: 6/10

Υ.Γ. όποιος θέλει να δημοσιεύσει το δικό του review για κάποιο από τα επόμενα επεισόδια μπορεί αν το στείλει στο radiqplus@gmail.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Moλις ειδα το επεισοδιο κ μ'αρεσε αρκετα...Μ'αρεσε η σκηνη που τους εδειρε ο Τσακ με το κρασι στο χερι κ το φιναλε αυτης της σκηνης!Μ'αρεσε το ολο θεμα με την προταση γαμου κι ας μην εγινε,αναμενομενο ηταν για την ωρα!Επισης με το θεμα της μυστικης αποστολης στο θεμα Βολκωφ μου κανει πόλυ ενδιαφερον...κ θα συμφωνησω με την καλυτερη ατακα οτι ηταν αυτη που ειπε ο Κεισι!!!

Υ.Γ.:Οσο για το νεο προμο εχω να σχολιασω οτι εννοειται δεν πεθαινει ο Κεισι γιατι Τσακ χωρις Τσακ,Σαρα κ τον θεο Κεισι δεν υπαρχει!!!

Τσακ είπε...

Μετριο μου φανηκε το επεισοδιο...
Καλη η φαση με τον Μοργκαν και το submission και πολυ ενδιαφερουσα η πλοκη στο τελος.
Ο Κεησι ειναι ιδεα και δεν προκειται να πεθανει, το ειπα και στο προμο...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΕΦΣΤΕΡ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μιση ωρα γελουσα με το ινδικο σκηνικο!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!
(Η ξανθια συνεχιζει να μου τη σπαει αλλα ελπιζω να βελτιωθει...)

Dr Pepe MD είπε...

Και οσοι αναρωτιουνται για αυτο που ειπα σχτεικα με φιλαρακια και σιμπσονσ στα φιλαρακια η φοιβη χαλαει την προταση γαμου που θα της κανει ο ο Μαικ . Και στο σιμπσονσ ο ινδος χαρακτηρας δεν θελεθι να παντρευτει την ινδη κοπελα που την στελνουν οι γονεις του.

Τσακ είπε...

Ψαγμένος Πεπε και μ'αρέσει!!
Νταξει ολες οι σειρες αλληλοκλεβονται αλλα ισως εδω γινεται λιγο πιο φανερα!

Dr. Strangelove είπε...

Στα Friends ναι που του την χαλασε δεκα φορες και στο τελος τον ζητησε αυτη σε γαμο (τι σειρα και αυτη) στους simpsons εχω δει μονο τον 1ο κυκλο δε το εχω δει το συγκεκριμενο επεισοδιο. Αλλα περαν αυτου ολο το επεισοδιο ηταν πολυ κοινοτυπο

Dr. Strangelove είπε...

Ξεχασα. Ελπιχω οι Whitesnake να μην βλεπουν Chuck γιατι πρωτα θα μυνησουν το NBC και μετα θα αυτοκτονησουν, μακραν η πιο καμμενη ερμηνεια των jeffster. ΕΛΕΟΣ!!!!!!

Ele@n@95 είπε...

vre guys giati sigrinete tin seira me alles??ma oles oi seires to kanoune auto