Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Νέα και spoilers από το EW



Πολλά νέα και spoilers από το EW:

H anine ρώτησε: Έχουν αποφασίσει όνομα για το μωρό Awesome;
Ο Fedak μου είπε πως ναι, και δυστυχώς δεν είναι Awesome Jr. ή Mini Awesome (τουλάχιστον όχι επισήμως). Θα υπέρξει ένα επεισόδιο, στο οποίο όλοι θα μπουν στη συζήτηση για το όνομα του μωρού και συγκεκριμένα, πόσο μοναδικό θα πρέπει να είναι.

Η Kristin ρώτησε: Μπορούμε να περιμένουμε και άλλες Awesome αποστολές; Αγαπώ να τον βλέπω να φρικάρει.
Όπως όλοι. Ευτυχώς για μας η μεγαλύτερη αποστολή του μέχρι σήμερα έρχεται: πατρότητα. Μετά το μωρό Awesome που γεννιέται γύρω στο επεισόδιο 13, μετά από αυτό περιμένουμε να δούμε ένα baby-centric (σκεφτείτε αϋπνίες και πάνες) που θα φέρει την "τελειότητα" του ζευγαριού μια κρίση ταυτότητας. "Εμείς θέλουμε να παρακολουθήσουμε την Ellie και τον Awesome, οι οποίοι είναι το τέλειο ζευγάρι, έχοντας ένα μωρό σαν ένα τεστ. Είναι ο Awesomw τόσο... awesome όταν ένα μωρό τον κρατάει ξύπνιο όλη νύχτα; " λέει ο Fedak.

Ο R ρώτησε: Yay, Chuck FTW! (Όπως καταλαβαίνεται το κείμενο είναι αυτούσιο) Υποθέτω ότι η μόνη ερώτηση που έχω είναι "Πότε να περιμένουμε την πρόταση-έπος που όπως φαίνεται έρχεται;" Αλλά νομίζω ότι μπορώ να το μαντέψω αυτό.
Η εικασία σου ίσως να μην είναι τόσο καλή όσο νομίζεις.

Για περισσότερα spoiler πατήστε τον σύνδεσμο

Ο Paul ρώτησε: Διάβασα μια φήμη ότι ο John Larroquette έρχεται πίσω ως Roan. Σωστό ή λάθος;
Λαμβάνοντας υπόψη ότι το επεισόδιο ονομάζεται "Chuck Versus the Seduction Impossible" είχατε πραγματικά καμία αμφιβολία; Είναι, πραγματικότητα, ο Fedak επιβεβαιώνει. Το επεισόδιο θα βρει την ομάδα σε μια αποστολή στο Μαρόκο, όπου διεισδύουν στο φρούριο ενός Μαροκινού στρατηγού, ο οποίος έχει μισθοφορικό στρατό που αποτελείται από γυναίκες. "Φυσικά, όταν αντιμετωπίζετε ένα στρατό γυναικών, σίγουρα θα χρειαστείτε τον Roan Montgomery μαζί σας."

Στον Anjosie που ρώτησε μέσω Twitter: Πότε μπορούμε να περιμένουμε άλλο Sarah Walker backstory επεισόδιο και μπορείτε να μας πείτε το τι θα αποκαλυφθεί;
Η επόμενη θα είναι κατά το τέλος της σεζόν και θα εμβαθύνει στο μυστήριο σχετικά με το "πως έγινε αυτή που είναι." Δεν είναι πολλά, αλλά ο Fedak είναι σκληρό καρύδι για να τον "σπάσουμε".

Στον Excitedforchuck που ρώτησε μέσω Twitter:  Η μαμά της Sarah ή η Carina θα επιστρέφει αυτή την εποχή;
Η φήμη έχει βγει γύρω από το διαδίκτυο, αλλά ο Fedak επιβεβαιώνει επισήμως ότι η Καρίνα (Maria Elena) θα επιστρέψει στο επεισόδιο με θέμα τους "αγγέλους του Charlie". Αλλά το καλύτερο είναι πως δε θα επιστέψει αμέσως. "Είναι ένα από εκείνες τις φορές που σπάμε το επεισόδιο, δηλαδή υπάρχει ένα σημείο όπου λέμε " ... και τώρα Carina μπορείς να περάσεις ." Το πρόβλημα με την σειρά είναι ότι έχουμε τόσους πολλούς θαυμάσιους χαρακτήρες, κάθε επεισόδιο είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια, " είπε ο Fedak . "Αυτή τη στιγμή, είμαστε πλήρης, αλλά αγαπάμε αυτό το χαρακτήρα. Θα θέλαμε να τη φέρουμε πίσω για να τον βλέπετε πιο συχνά."

Luke ρώτησε: Έχει περάσει καιρός από τότε που είδαμε Jeffster.Περισσότερο Jeffster!
Ετοιμαστείτε να ροκάρετε. Το πιο εξωφρενική παράσταση των Jeffster που έχετε δει ποτέ έρχεται, λέει ο Fedak. Και η εκδοχή του τραγουδιού που θα εμφανιστεί στο επεισόδιο είναι μόνο ένα απόσπασμα από την πλήρη (και χωρίς αμφιβολία υπέροχα γελοία) εμπειρία. Η "απίστευτα μεγάλη έκδοση του τραγουδιού, στο οποίο το εξωφρενικό και καταπληκτικό συνυπάρχουν" κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει μέρος των extras του season 4 DVD.

Ο TVWatcher ρώτησε: Θα συνεχίσει και του χρόνου η σειρά;
Όταν NBC ανανέωσε για ακόμα 11 επεισόδια τον περασμένο Οκτωβρίου (και για συνολικά 24 για την season), ήταν ένα πολύ ελπιδοφόρο σημάδι. Αλλά ο Fedak παραδέχεται ότι δεν πρέπει αυτό να μας χαλαρώνει.

H Mary ρώτησε: ΤΟΣΟΟΟ ευτυχισμένη που το Chuck κέρδισε την ψηφοφορία (δεν ξέρω ποια εννοεί). Τώρα η ερώτησή μου: "Chuck vs the Tango". Διάβασα στη IMDB ότι ο Matthew Willig επιστρέφει ως Yuri μήπως αυτό σημαίνει ότι θα δούμε και τη La Ciudad:
Αστείο αλλά αληθινό. Ο Matthew Willig θα επιστρέψει, αλλά παίζει διαφορετικό Yuri. Θα παίζει τον Yuri the Gobbler εξού και το όνομα του επεισοδίου "Chuck vs the Gobbler," αλλά o Fedak πειράξει
"...δεν θα σας πω γιατί ονομάζεται Gobbler... γιατί τρώει ανθρώπους!" Δεν νομίζω ότι αστειευόταν.

Η Nicki είπε: Way to go Chuck fans! Κάθε νέο είναι ευπρόσδεκτο.
Εντάξει, τι λες γι 'αυτό: Σε ένα επικείμενο επεισόδιο θα αποκαλυφθούν κάποιες νέες (ενδεχομένως ζωτικής σημασίας) πληροφορίες σχετικά Buy More.

Η Maggie ρώτησε: Yay! Αγαπώ το Chuck! Θα ήθελα να ξέρω τι έρχεται σχετικά με τη Volkoff.
Κατ 'ευθείαν από τον Fedak: "Η ομάδα μας θα βρεθεί σε μια τρομακτική κατάσταση, η οποία μπορεί και να είναι χειρότερος φόβος του Chuck."

Δεν υπάρχουν σχόλια: