Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Chuck vs the First Fight - Review


Review: Ένα από τα πολύ καλά επεισόδια της σειράς άμα το δει κανείς μεμονωμένα. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα όχι μόνο με αυτό το επεισόδιο αλλά με όλο τον κύκλο, η ιστορία επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά. Eίχαμε στο παρελθόν την αναζήτηση του Stephen Bartowski, τις αμφιβολίες μας για αυτόν μέχρι που τελικά όλα ξεκαθάρισαν. Κάτι τέτοιο πάει να γίνει και τώρα, προσωπικά με έχει κουράσει αυτό το ερώτημα "Είναι καλή, η mamaB ή όχι". Ξαναλέω πως το επεισόδιο ήταν πολύ καλό, αλλά το όλο concept, που λέμε και στα ελληνικά, το έχουμε ξαναδεί. Επίσης εκπληκτικός ήταν ο Timothy Dalton, φυσικά για αυτόν δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις, αντικειμενικά είναι ο σπουδαιότερος ηθοποιός που έχει περάσει από την σειρά.
Ατάκα: Morgan: ...we think that there is a heart of gold unterneath this cold exterior.
           Sarah: Morgan please don't touch my chest.
Βαθμός: 8,6

Υ.Γ. Μπορείτε να εκφράζετε ελεύθερα τη γνώμη σας για το blog, δημοκρατία έχουμε, αλλά μην μαλώνετε μεταξύ σας. Ακόμα οπουδήποτε σχόλιο ή ιδέα θέλετε μπορείτε να το στέλνετε στο radiqplus@gmail.com.

1 σχόλιο:

Julia είπε...

οκ, ας μην καταναλώσουμε πολλές θερμίδες προσπαθώντας να ανακαλύψουμε αν είναι καλή ή κακή η κυρία Β. Την απάντηση μας την δίνει ο κύριος Β. δίνοντας το όνομα Eurybia στο φάκελο που την αφορούσε στο αρχείο του.
Δανεισμένο από την ελληνική μυθολογία, το όνομα αυτό αναφέρεται σε μια κατώτερη θεότητα του νερού της οποίας το κύριο χαρακτηριστικό ήταν ο αδαμάντινος χαρακτήρας.