Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Οι προτάσεις Crossover του Chuck

"Πεθαίνω" για ένα καλό crossover και μου φαίνεται ότι το Chuck έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί το σύμπαν του με πολλές σειρές. Εδώ είναι πέντε πρώτες επιλογές μου:

1. White Collar

O Bryce ζει! Ας υποθέσουμε ότι ο Bryce σκηνοθέτησε το δικό του θάνατο, για να φύγει από την CIA και να προσληφθεί στο FBI ως υποτιθέμενος κλέφτης τέχνης. Ή ίσως χρησιμοποίησε τις δεξιότητες και την πρόσβαση του ως πράκτορας της CIA για να κλέψει έργα τέχνης και να επιδοτήσει τη σύνταξή του, στη συνέχεια, πιάστηκε από το FBI. Φανταστείτε την έκπληξή της Sarah και του Chuck όταν εντοπίσουνε έναν έμπορο όπλων σε μια δημοπρασία τέχνης και να βρουν τον Neil και τον Peter να δουλεύουν για την ίδια υπόθεση.

2.Glee 

Στην ομάδα Bartowski έχει ανατεθεί να εξετάσουν κάποια ύποπτη δραστηριότητα σε ένα γυμνάσιο του Οχάιο και να αποκαλύψουν ένα σχέδιο της Sue Sylvester να εμπορευθεί εθνικά μυστικά ασφαλείας για να απαλλαγούν από τον κ. Schuester (Αν έχετε δει Glee, αυτό δεν είναι παρατραβηγμένο). Ο Chuck παίρνει την πρωτοβουλία να τραγουδήσει ένα ντουέτο με τον "συνλαδελο" nerd Artie, η Sarah δίνει συμβουλές στις Brittany και Santana. Ο Casey και η Emma Pillsbury φλερτάρουν κάνοντας τον κ. Sue να νιώθει άβολα. Οι Jeffster διασκεδάζουν παίζοντας ροκ και η Sue έρχεται αντιμέτωπη με την στρατηγό Beckman. Δεν είμαι σίγουρη που να ποντάρω τα χρήματά μου σε αυτήν τη περίπτωση.

3.Psych 

Είναι η μάχη με αναφορές στην ποπ κουλτούρα των 80's και με άνδρες που έχουν προικισμένα μυαλά. Σίγουρα, ένας από αυτούς υποδύεται πως έχει ψυχικές δυνάμεις, αλλά δεν θα ήταν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τις δύο ομάδες να προσπαθούν να λύσουν την ίδια υπόθεση;

4.Grey’s Anatomy

Κρατάω chuckling σκέψη με τον Devon να εμφανίζετε στο Seattle Grace και δείχνοντας στους McSteamy και McDreamy πώς να είναι McAwesome. Η Ellie θα μπορούσε να δώσει ορισμένες συμβουλές για το πως είναι μια υγιή, σταθερή σχέση ενώ είναι και μία λαμπρή νευρολόγος επίσης.

5.Castle

Νόμιζες ότι επρόκειτο να ξεχάσω το πιο προφανές, έτσι δεν είναι; Αυτό θα είναι ένα επεισόδιο με τον Casey στο επίκεντρο, φυσικά. Ίσως αυτός είναι που καλείτε να προφυλάξει τον Richard Castle που ήρθε στο Los Angles, στο πλαίσιο μιας παρουσίασης του βιβλίου του και δέχεται απειλές κατά της ζωής. O Τσακ θα μπορούσε να τελειοποιήσει την περσόνα του Charles Carmichael βλέποντας τον Castle σε δράση. Η Sarah θα μπορούσε να εμπνεύσει μια ολόκληρη νέα σειρά μυθιστορημάτων και ο Morgan να έχει ένα φλερτ με η Nikki Heat, οπότε η Μπέκετ πρέπει οπωσδήποτε να κάνει μια εμφάνιση.

Υ.Γ. Από το chucktv.net.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αχ αυτο το google...!