Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Chuck Season 4 Episode 10-Spoilers

Στο NBC έχει κυκλοφορήσει ένα ακόμα promo για το επεισόδιο του Chuck vs The Leftovers.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αν είστε καθόλου ανήσυχοι για την τύχη του Chuck μετά από την δραματική στιγμή αυτής της εβδομάδας, τότε αυτό είναι είναι ένα καλό spoiler!!

Κοιτάχτε, είναι ο Chuck! Δεν ειναι νεκρός! Eίναι ευτυχώς ''nom nom nomming'' σε κάποια αποφάγια των Ευχαριστιών. Έτσι η αποστολή της Sarah, του Casey και του Morgan για την διάσωση στο επεισόδιο 4.09 είναι επιτυχής και αυτός φαίνεται χαρούμενος που γύρισε σπίτι αλλά νομίζω ότι αυτή η φωτογραφία δίνει από μακριά το χρονοδιάγραμμα και ενδεχομένως κάποιες από τις εντάσεις από το επεισόδιο 4.09.

Τι και αν η ημέρα των Ευχαριστιών είναι κατά την διαρκεια του επεισοδίου 4.09 και η υπόλοιπη ομάδα Bartowski είναι εκτός στο να σώσουν τον Chuck, η Ellie στεναχωριέται για το δείπνο της ημέρας των Ευχαριστιών στο οποίο κανένας δεν νοιάζεται? Θα μπορούσε να είναι το επεισόδιο στο οποίο η Εllie θα μάθαινε ότι ο Chuck είναι ακόμα κατάσκοπος? Πώς αλλιώς μπορεί να δικαιολογήσει την απουσία του? Ως αποτέλεσμα, το μεγάλο γεύμα κινείται προς την επόμενη ημέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, με αποτέλεσμα να είναι τα επίσημα ''leftovers'' με την παρουσία της Μama B και με την έκπληξη του συνοδού της, Volkoff. Τι νομίζετε?

4 σχόλια:

sjulia είπε...

xmm... wraia!! tosos xamos kai arghsan mono mia mera gia to trapezi twn eyxaristiwn? Ka8olou asxhma lol

(giati den mporw na grapsw ellhnika?)

Ele@n@95 είπε...

ααα και εγω το παθαινω μερικες φορες.

sjulia είπε...

"αλλά νομίζω ότι αυτή η φωτογραφία δίνει από μακριά το χρονοδιάγραμμα και ενδεχομένως κάποιες από τις εντάσεις από το επεισόδιο 4.09."

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Δείχνει το αποτέλεσμα, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά τις εντάσεις? το χρονοδιάγραμμα?
Να δεις που στο τέλος ο Volkoff θα γίνει και κουμπάρος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

Ele@n@95 είπε...

xaxaxaxxaxaxaxaxxaxa