Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Chuck vs Phase Three - Promo

Δείτε το τρέιλερ της επόμενης εβδομάδας του Chuck Season 4 Episode 9:Chuck vs Phase Three. Αυτό το επεισόδιο θα παιχτεί την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 8/7 c στο NBC.

14 σχόλια:

Unknown είπε...

Sneak peak είναι από Chuck vs the Fear of death όχι vs Phase three...

Dr. Strangelove είπε...

Δικο μου λαθος. Διορθωθηκε. Δηλαδη για να αφησετε ενα σχολιο πρεπει να κανουμε λαθος; Μιληστε ρε παιδια...

sjulia είπε...

χαχαχαχαχα, Δίκιο έχεις Dr. ενώ, φαντάζομαι, πως πολλοί παρακολουθούν το site σου, εντούτοις λίγοι αποφασίζουν να πουν μια κουβέντα. Ίσως αν το έκανες περισσότερο διαδραστικό? Ίσως αν έθετες θέματα που θα προκαλούσαν τους αναγνώστες σου να μιλήσουν γι' αυτά?
Ένα θέμα που ίσως θα προκαλούσε ενδιαφέρον, είναι να προσπαθήσουμε να μαντέψουμε μέχρι την επόμενη Δευτέρα (ή καλύτερα, Τρίτη για μας) τι μπορεί να κινητοποιήσει τον intersect. Ο φόβος του θανάτου του Chuck δεν φαίνεται να είναι αρκετός. Τι μπορεί να είναι?

Ανώνυμος είπε...

o chuck tha pethanei

Ανώνυμος είπε...

o chuck δεν θα πεθανει

Dr. Strangelove είπε...

πολυ καλη η ιδεα σου julia

sjulia είπε...

χμ.... Ο Chuck θα πεθάνει λοιπόν. Αλλά μπορεί και να μην πεθάνει. Εγώ θα στοιχημάτιζα όλη μου την περιουσία (δεν είναι μεγάλη, μην παίρνετε φόρα χαχαχαχαχα) ότι δεν θα πεθάνει, γιατί κυρίως θα του άρεσε να πάρει και μια 5 season. Νομίζω ότι ο μόνος φόβος που θα αποσυμπίεζε τον intersect είναι ο φόβος του θανάτου της Sarah. Οπότε έχω την υποψία ότι κάπου εκεί θα κινηθεί το σενάριο. Κάποια στιγμή μάλιστα σκέφτηκα ότι όλο το σκηνικό στην Ελβετία είναι στημένο από τον ψυχολόγο της CIA που τον συνόδεψε. Τραβηγμένο? Όμως οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν μια τάση στις μπλόφες....

Ανώνυμος είπε...

παιδια φυσικα και δν θα πεθανει ο τσακ.ελεος τι σκεφτεστε?θα περασει τις δυσκολες καταστασεις τς κατασκοπικης ζωης και θα ζησει μια ζωη στ πλευρο της σαρας. επισης θα παντερυτουν και θα κανουν και παιδι!παιδια οι αιτησεις για κουμπαρο δν υπαρχουν.θα μπω εγω.

sjulia είπε...

Όχι!!!!! δεν είναι δυνατόν! Chuckίζεις!!! (έστω και ανώνυμα) χααχαχαχαχα

sjulia είπε...

Dr., να κάνω ένα σχόλιο και χωρίς παρεξήγηση: Όλο αυτό το κολάζ που έχεις βάλει για background είναι λίγο προβληματικό. Δεν μπορούμε,( εγώ τουλάχιστον) να διαβάσουμε τα κείμενα με άνεση. Μήπως να έφτιαχνες ένα λίγο πιο αφαιρετικό template? (μην το δημοσιεύσεις το σχόλιο αυτό. Είναι μόνο για σένα)

sjulia είπε...

ok :)

Ele@n@95 είπε...

καλο το σχολιο?εγω με το ανον?βασικα ετσι θα γινει βρε παιδια

Dr. Strangelove είπε...

julia απο τι καταλαβες τα σχολια δημοσιευονται αυτοματα. Κατι θα γινει

Dr. Strangelove είπε...

Καλυτερα?